2777
2789

سلام

اولین باری که دیدینشون از نظرتون قیافش چطوری بوده؟کاری کردن که بدتون بیاد؟

اونایی که منجر به ازدواج شده فکر میکردین ازدواج کنین باهاش؟

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی یادش بخیر پنج سال پیش اومد تهران از تبریز حسابی پوشونده بود خودشو 😂😂فکر کرده بود تبریزم مثل تهران اسفند ماه سرده

اره همون دیدار تا دوماه بعدش شروع خاستگاری شد

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

نه خوشم نیومد اصلا گفتم کی باهاش دوست میشه اون موقع لاغر بود ولی بعدش عاشق اخلاقش شدم😂😂الان قیافشم درست شده

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

ببین ما که کات کردیم اما در نگاه اول به نظرم معمولی اومد ، اما بعدا بهتر به نظرم میومد 

کلا خوب بود قیافش ولی از اونایی نبود که من دوست داشتم 

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

نه کاری نکرد بدم بیاد کاری کرد ک متنفربشم و کتک کاری کنیم....الان عاشقشم....ولی خیلی خوشم اومد ازش هرکول خودمه

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

توتاریکی شماره داد درست ندیدمش فکرمیکنم سنش زیاده شماره گرفتم ک بره بعد ک گفت تک بزنو زدم و رفتم سرقرار هنگ کردم و باورم‌نمیشد یروز همسرم شه

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

سیگار روشن کرد تو دلم گفتم اه بلند شم بدم با این کار نمیتونم بکنم

بعد اون رزومه رو میخوند پیشنهاد حقوق رو گفت مردد شدم گفتم به جهنم میمونم😁😁

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

خونه مامان بزرگم دوست داییم هست 

نه فکر نمی کردم باهاش ازدواج کنم 

داشتم سینی چایی رو بهش میدادم گفت چقدر چال گونت قشنگه 😊😲😂🙄

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤