2777
2789

سلام پنج روز از پریودم عقب افتاد از دادم رنجش268.3بود ک ازمایشگاه گفت مثبت....

حالا من تو محاسبه موندم....22خرداد پریود شدم 28پاک شدم..الان هفته چندم ..کسایی که تجربه دارن بهم بگن 

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

اولین روز آخرین پریود .از اون تاریخ حساب کنین

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ هفته و سه روز

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

مبارک باشه عزیزم

سن بارداریت از اولین روز ِ آخرین پریودت محاسبه میشه.

ینی همون ۲۲ خرداد... ببین چند هفته و چند روز از اون تاریخ گذشته، همون میشه سن بارداریت.

البته بری سونو  طبق اندازه‌ی جنین سن دقیق بارداریتو میگن ک معمولاً با سن بارداری‌ای ک خودت محاسبه کردی فرق میکنه.

اولین روز منظور 22خرداد یا 28که پاک شدم

۲۲خرداد

من استرس سر ور نمیارم برام محاسبه میکنید

۵هفته و ۳ روز .دو هفته دیگه برین سونو ک صدای قلبشو بشنوین