2777
2789
عنوان

ازمایش بارداری بتا ...خانوم با تجربع بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 18 پست
مرسی عزیزم ..طبیعی من بعد از پنج ساله دارو درمانوخدا بهم داد

ایشالله بسلامتی ...منم ه هفتمه...بسلامتی زایمان کنی و صدای قلب ناز نی نی رو بشنوی

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 
مبارکه عزیزم. خوشبحالت دعا کن این روزا قسمت منم بشه

ایشالاااااااااا عزیزم ایشالاااااا

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5 هفته و 3 روزت هست

من دستم رو شکمم برای تمام منتظرا دعا میکنم خودم کشیدم ناباروری میفهم انشالله عزیزم بزودی خودت بیا بارداریتو اعلام کنی....روزی خودت بشه ...شهادت جواد الائمه نزدیک تمام منتظرا دامنشونوسبز بشه الهی امیبن

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار