2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی چشم و روئه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا یعنی چی،پدرمادرت شاکی نشدن بخاطر رفتارش

من ازش میخوام رابطه ولی انقد سرد و بد برخورد میکنه که نخوام،،منم دیگه نمیخوام اونکه هرز میپره منم یجا کم میارم قیده همه چیو میزنم دیگه..

من ازش میخوام رابطه ولی انقد سرد و بد برخورد میکنه که نخوام،،منم دیگه نمیخوام اونکه هرز میپره منم یج ...

ای‌جـــانم😔😔😔

کاش خونه میگرفتید میرفتید سر زندگی‌تون، همین دوری باعث سردی میشه

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
خودت اصلاح کن فعلا ک خوشگل شی بخاطر دلت دومااااا، شده ی اتاقم بگیره ،برید باهم باشین. این چ وضعیههه ...

بخدا منم پول ارایشگاه نمیدم ،خودم خودمو مرتب میکنم

نذار بی‌پولی از ریخت و قیافه بندازتت

قهرن.البته اون خودش ازین وضعیت خیلیم راضیه یه اتاق خالی داره مفت و مجانی که شبا هر کثافتکاری که خواس ...

چرا نمیری باهاش تو همون اتاق زندگی کنی

ای‌جـــانم😔😔😔 کاش خونه میگرفتید میرفتید سر زندگی‌تون، همین دوری باعث سردی میشه

نه دوری نیست چون اقا دلش جا دیگه گیره پیش دوس دختره سابقش حدود هفت ماه پیش باهاش بود رابطشونم یماهم نبود ولی دختره انقد براش عزیز بود که اسمشو تو گوشیش زندگی سیو کرده بود..الانم نیستن باهم چون دختره نامزد داشت ولش کرد ولی میدونم دل و جونش پیش اون هرزه ایکبیریه..بمن میگه عزیزم و اینا ولی میدونم همش زوریه و ظاهرسازیه فقط.