2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی چشم و روئه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 50 پست
نه دوری نیست چون اقا دلش جا دیگه گیره پیش دوس دختره سابقش حدود هفت ماه پیش باهاش بود رابطشونم یماهم ...

وای نگـــو متنفر میشم از مردا

چقد اشغال شدن

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
چرا نمیری باهاش تو همون اتاق زندگی کنی

چون خودش نمیخواد..چون مزاحمش میشم..البته ناگفته نماند که اونجا افغانیم هست ینی تو حیاط میخوابه شبا.ولی زود میخوابه و خب شوهر منم راحت میتونه کثافت کاری کنه دیگه زن بیاره اونجا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ننه بابا نداره جلوشو بگیرن

نه بابا یه بابا داره از خودش فاسد تر ننشم که جدا شده تا الان صدتا شوهر کرده خواهراش که شهره شهرن دیگه نگم برات.یکیشون که سه تا شوهر کرده تاحالا

نه بابا یه بابا داره از خودش فاسد تر ننشم که جدا شده تا الان صدتا شوهر کرده خواهراش که شهره شهرن دیگ ...

واااااای،عزیزم اگه درست بشو نیس خودتو خسته نکن

تا جوونی جدا شو بهترین شوهرو بکن

وای نگـــو متنفر میشم از مردا چقد اشغال شدن

نه عزیزم همه اینطوری نیستن شوهر من نوبرشو اورده دیگه،، تو سی و پنج سالگی خاک بر سر یاد عشق و عاشقی افتاده تازه..ویلچر نشین شدنشو ببینم که انقد اذیت کرد منو

نه عزیزم همه اینطوری نیستن شوهر من نوبرشو اورده دیگه،، تو سی و پنج سالگی خاک بر سر یاد عشق و عاشقی ا ...

نفرین نکن عزیزم دعا کن خدا هدایتش کنه،اگه حتم داری ک با زنای دیگه در ارتباطه جدا شو ازش

ننه بابا نداره جلوشو بگیرن

وقتی بمن میگه عزیزم یا دوست دارم حالم بهم میخوره.چون همش دروغه دروغ کثیف.حتی وقتاییکه بامن رابطه داره اونم دوماه یبار شاید میدونم اونو مجسم میکنه تو ذهنش..انقد احمقه با یه دختره نامزد دار دوس شده بود دختره ام از خودش فاسدتر چون منو میشناخت و میدونست این خیر سرش زن داره.تازه مثلا نامزدم داشت هرزه ایکبیری.مردا زنای خرابو بیشتر دوس دارن متاسفانه اگه زن تو زندگیش وفادار بمونه فک میکنن که بی دست و پاس یا نمیتونه خیانت کنه.

نفرین نکن عزیزم دعا کن خدا هدایتش کنه،اگه حتم داری ک با زنای دیگه در ارتباطه جدا شو ازش

نه با جدا شدن بازم منم که اسیب میبینم اون باید چوب بدیایی که بهم کرد و بخوره

نه با جدا شدن بازم منم که اسیب میبینم اون باید چوب بدیایی که بهم کرد و بخوره

بله متاسفانه، تو هم خونه نشین نباش

برو دنبال کار، پول دربیار خرج کن برا خودت بالخره یروزی تو حسرتت میمونه

وقتی بمن میگه عزیزم یا دوست دارم حالم بهم میخوره.چون همش دروغه دروغ کثیف.حتی وقتاییکه بامن رابطه دار ...

خاک توسر این جور زنا ، خااااااااااک 

حتم ندارم ندیدم ولی وقتی یبار سابقه خیانت داره اونم خیانت عاطفی،،و اینکه از من دوره تنهاست و علاقه ای نداره بامن رابطه داشته باشه،،خب هرکسی باشه فکرش میره اینجاکه مرد داره یجا تامین میشه دیگه