بهش میگم پول بده برم ارایشگاه بندو ابرو میگه نه بعد خودش امروز رفته ارایشگاه اصلاح کرده تازه بعدشم بره استخر ولی اصلا نمیزاره من بخودم برسم!قیافم شده عین زنای شلخته..افسرده شدم.بعد گفته بودم ما خونه نداریم بخاطر مسایل مالی من خونه بابامم اونم سرکارش..اصلا ز نمیزنه بگه دلم برات تنگ شده ببینمت و ازینحرفا.اینهمم بخودش میرسه ملوم نیس واسه کیه؟کلن شاد بودن و بخود رسیدنو فقط حق خودشو خانوادش میدونه انگار من دل ندارم۲۷ سالمهتو این سن اینجوری شدم.اصلا ز نمیزنه بگه مردی یا زنده ای
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه عزیزم همه اینطوری نیستن شوهر من نوبرشو اورده دیگه،، تو سی و پنج سالگی خاک بر سر یاد عشق و عاشقی افتاده تازه..ویلچر نشین شدنشو ببینم که انقد اذیت کرد منو
وقتی بمن میگه عزیزم یا دوست دارم حالم بهم میخوره.چون همش دروغه دروغ کثیف.حتی وقتاییکه بامن رابطه داره اونم دوماه یبار شاید میدونم اونو مجسم میکنه تو ذهنش..انقد احمقه با یه دختره نامزد دار دوس شده بود دختره ام از خودش فاسدتر چون منو میشناخت و میدونست این خیر سرش زن داره.تازه مثلا نامزدم داشت هرزه ایکبیری.مردا زنای خرابو بیشتر دوس دارن متاسفانه اگه زن تو زندگیش وفادار بمونه فک میکنن که بی دست و پاس یا نمیتونه خیانت کنه.
نفرین نکن عزیزم دعا کن خدا هدایتش کنه،اگه حتم داری ک با زنای دیگه در ارتباطه جدا شو ازش
حتم ندارم ندیدم ولی وقتی یبار سابقه خیانت داره اونم خیانت عاطفی،،و اینکه از من دوره تنهاست و علاقه ای نداره بامن رابطه داشته باشه،،خب هرکسی باشه فکرش میره اینجاکه مرد داره یجا تامین میشه دیگه