2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید واجبه😢

97 بازدید | 6 پست

سلام خانوما پسرم دوسال و نیمس 

وقتی خونه خودمونه ارومو ساکته  یعنی فقط میشینهو کارتون می بینه 

ولی وقتی یه بچه دیگه هست به شدت جیغ میزنه و بچه رو میزنه 

خودم و همسرمم بشدت عصبی هستیم 

چ کنم😢😔

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

همه بچه ها همينن

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش مهدکودک تاعادت کنه

هنوز دستشویی یاد نگرفته بگه میشه؟

مدفوعشو میگه ولی جیششو نه

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

منم الان بشدت عصبیم دعوا کردم شوهرمو بچمو انداختم بیرون گفتم ببر بچه رو پارک برق هارو خاموش کردم 

آیفون هم کشیدم دراز کشیدم . دنبال آرامشم فقط 😢😪

از یه جایی به بعد دلت خوشبختی نمیخاد فقط میخای اذیت نشی
منم الان بشدت عصبیم دعوا کردم شوهرمو بچمو انداختم بیرون گفتم ببر بچه رو پارک برق هارو خاموش کردم&nbs ...

بخدا منم همینجوریم شوهرم اکثرا خونه نیست نمیشه بفرستمش بیرون هیچ کسم ندارم اینجا بزارمش پیشش 

و وقتی دیگه خیلی عصبی میشم سرش داد میزنم😔