2777
2789
عنوان

سیسمونی ضروری کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 28 پست

سرهمی زیردکمه همون بادیه

عزیزم دختر من دی ماه بدنیا اومد فقط برای بیرونش سایز صفر ی سرهمی مخمل خریدم بقیه بیرونیاش بزرگتر گرفتم ک عید بپوشه

کاپشن نخریدم چون دختر ریز بود و اذیت میشد توش فک کنم سرهمی گرم بخری برای بیرون مناسب ترش باشه با کلاه

لباس هم سایز یک و صفر خوبه البته دختر من تا ۴۰ روزگی سایز صفر پوشید سایز یک یکم براش بزرگ بود اما تا اخر سه ماهگی سایز یک بدرد میخوره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم مادرابانم   چندتا سرهمی وزیر دکمه  واینا حتما بخر چون ابان سرده  واینکه برای ...

تا الان چیزی گرفتین شما؟قیمت لباسا چجوریه؟

💓من به ارزوهام قوله رسیدن دادم💓
تا الان چیزی گرفتین شما؟قیمت لباسا چجوریه؟

قیمتا گرون من شهرستانم  چند روز پیش یه نوزده تکه ۳۰۰ ولی جنس خوب گرفتم   بعدش میخوام حوله ولحاف اینا بخرم با ست بهداشتی بقیه از دختر اولم هست چون اولی دوسالشه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد

بری سیسمونی فروشی لیست بهت میدن همه چی نوشته هرچیشو لازم داری تیک بزن وبخر لباسهاشم مثلا حساب کن لباس زمستونی هاش برای دوسه ماهگی بگیر مثل سرهمی مخمل .یا شنل برا دختر خوشکل میشه .کلاه زمستونی که تا گوشهاشو بگیره .قنداق فرنگی حتما بگیر چون سرده هوا خیلی بکار میاد یه کاپشن سرهمی برا دوتا چهارماه بگیر لباس عیدشو براسایز چها پنج ماهگی میشه بگیر تابستونیهاشو شیش تا نه ماه بگیر کاپشن شلوار رو برا اندازه یکسالگیش بگیر.ولی تو خرید لباس زیاد افراط نکن چند دست بخر دنیا که اومد ببریش لباس فروشی با توجه به رنگ پوستش واستایل نانازش ببینی چی بهش میاد بگیری قشنگتره پاپوش و اینام بگیر

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹

منم ابان بدنیا میاد یه سرهمی مخمل برا بیرون گرفتم تا فکر کنم 5 ماه اندازش هست یه سر همی نازک با کلاه و دستکش و دورپیچ ست سایز صفر برا بیمارستان گرفتم چندتا هم زیر دکمه و شلوار سایز 1 و 2 و 3 برا تو خونه