raha۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1781 عنوان راهنمایی برای ارشد 140 بازدید | 9 پست کارشناسی شیمی دارویی دارم میتونم برای ارشد نانوفناوری دارویی بخونم؟؟اطلاعی در مورد این رشته دارین؟بین تجزیه و شیمی دارویی و نانو کدوم بهتره ؟ و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ..💫 1398/04/29 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارونا عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 662 تجزیه اشباع نرووقت تلف کنه نانو اگر شهر بزرگ باشی خوب کارش هس دارویی م خیلی خوبه از همشون بهتره
raha۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1781 شیمی دارویی بهتره من ارشد تجزیه دارماره اونم میتونی بخونی برای ارشد دارویی مشهد نداره از این نظر خیلی بده کاش داشت.برای نانو فناوری باز کار هست؟ و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ..💫
raha۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1781 تجزیه اشباع نرووقت تلف کنه نانو اگر شهر بزرگ باشی خوب کارش هس دارویی م خیلی خوبه از همشون بهتره دارویی دوست دارم که فقط اهواز و اصفهان و تبریز داره 😞نانو فقط می مونه که اونم موقعیت شغلیش خیلی برام مهمه و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ..💫
ارونا عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 662 دارویی دوست دارم که فقط اهواز و اصفهان و تبریز داره 😞نانو فقط می مونه که اونم موقعیت شغلیش خیلی برا ... اگه شهر کوچیک هستی نه تجزیه برونه نانو ببین دارویی ارزشش داره. من دکتری م میخوام دارویی بخونم ارشد تجزیه مفت ش م گرونه حالا دیگه تصمیم با خودت تجزیه خیلی اشباع افتضاح
ارونا عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 662 دارویی دوست دارم که فقط اهواز و اصفهان و تبریز داره 😞نانو فقط می مونه که اونم موقعیت شغلیش خیلی برا ... درصد ا و رتبه ت میدیدم میتونستمکمکت کنم
raha۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1781 اگه شهر کوچیک هستی نه تجزیه برونه نانو ببین دارویی ارزشش داره. من دکتری م میخوام دارویی بخونم ... ممنون عزیزم برای راهنمایی انشالله بتونم سال بعد دارویی بیارم❤ و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ..💫
ارونا عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 662 ممنون عزیزم برای راهنمایی انشالله بتونم سال بعد دارویی بیارم❤ خواهش شیمی الی مخوبهاینده ش بهتر از نانووتجزیه س اگه میاری بروامسال بعد دکتری دارویی میخونی انشاله
raha۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 1781 خواهش شیمی الی مخوبهاینده ش بهتر از نانووتجزیه س اگه میاری بروامسال بعد دکتری دارویی میخونی انش ... الی نمیدونم چرا یاد نمیگیرمش خیلی سخته و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ..💫