2777
2789
عنوان

راهنمایی برای ارشد

140 بازدید | 9 پست

کارشناسی شیمی دارویی دارم میتونم برای ارشد نانوفناوری دارویی بخونم؟؟اطلاعی در مورد این رشته دارین؟بین تجزیه و شیمی دارویی و نانو کدوم بهتره ؟

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیمی  دارویی بهتره من ارشد تجزیه دارم‌اره اونم میتونی بخونی

برای ارشد دارویی مشهد نداره از این نظر خیلی بده کاش داشت.برای نانو فناوری باز کار هست؟

تجزیه اشباع نرو‌وقت تلف کنه نانو اگر شهر بزرگ باشی خوب کارش هس دارویی م خیلی خوبه از همشون بهتره

دارویی دوست دارم که فقط اهواز و اصفهان و تبریز داره 😞نانو فقط می مونه که اونم موقعیت شغلیش خیلی برام مهمه

دارویی دوست دارم که فقط اهواز و اصفهان و تبریز داره 😞نانو فقط می مونه که اونم موقعیت شغلیش خیلی برا ...

اگه شهر کوچیک هستی نه تجزیه برو‌نه نانو  ببین دارویی ارزشش داره. من دکتری م میخوام دارویی بخونم ارشد تجزیه مفت ش م گرونه حالا دیگه تصمیم با خودت تجزیه خیلی اشباع  افتضاح

اگه شهر کوچیک هستی نه تجزیه برو‌نه نانو  ببین دارویی ارزشش داره. من دکتری م میخوام دارویی بخونم ...

ممنون عزیزم برای راهنمایی انشالله بتونم سال بعد دارویی بیارم❤

ممنون عزیزم برای راهنمایی انشالله بتونم سال بعد دارویی بیارم❤

خواهش شیمی الی م‌خوبه‌اینده ش بهتر از نانو‌و‌تجزیه س اگه میاری برو‌امسال بعد دکتری دارویی میخونی انشاله 

خواهش شیمی الی م‌خوبه‌اینده ش بهتر از نانو‌و‌تجزیه س اگه میاری برو‌امسال بعد دکتری دارویی میخونی انش ...

الی نمیدونم چرا یاد نمیگیرمش خیلی سخته