2777
2789
عنوان

به نظرتون برم یانرم؟

273 بازدید | 39 پست

سلام خانوما.من شوهرم چند باری دیدم که بهم خیانت کرده در حال حاظرم میدونم که با اون خانومی که بوده بهم زدن .شایدم دلیل بهم زدنشون این باشه که من اصلا ننمیزارم دقیقه ای شوهرم بره بیرون تنها .خانوادم دور از من زندگی میکنن .منم ادم تنهایی هستم واهل بیرونبیت و تفریح هستم اما همه چیزم شده کنترل کردنش.یه مدته همش بهم میگه چسبیدی به من و ولم نمیکنی  برو یه مدت خونه مادرت اینا دور باشیم اینهمه نزدیک بودن دل ادمو میزنهمی‌کنم یکم دور باشیماز دلمون تنگ بشه خیلی چیزای دیگه .به نظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیانت میبینی چرا سکوت کردی؟

شما خیانت کنی شوهرت سکوت میکنه به نظرت؟

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
اه اه بدم‌میاد اززن هایی مثل تو اینجوری خیانت میبینی چرا میمونی؟😑😑 دیگه هرجی بشه حقته پرو کردی ...

هروقت با‌کفش های این جور ادما راه رفتی اونوقت میفهمی ک چرا میمونن  قضاوت نکن 

ای بابا

اینجوری تا کی میتونی ادامه بدی همش زیرنظرش بگیری زندگی سخت میشه ک ،خودت اذیت میشی

اگ بری هم دلت اروم و قرار نداره 

نمیدونم والا

مگر میشود زندگی مرا به هم ریخته آفریده باشد@@@ خدای دانه های انار...!!!پسرم بهترین هدیه خدا
اه اه بدم‌میاد اززن هایی مثل تو اینجوری خیانت میبینی چرا میمونی؟😑😑 دیگه هرجی بشه حقته پرو کردی ...

من خودمم یه روزی این حرفو میزدم چون فقط نگاه میکردم طرف مقابلو .موندم چون بچه دارم چون برم دیگه بچمو نمیبینم هرچقدرم به زن بودنم فکر میکنم حس مادریمو نمیتونم نادیده بگیرم

بفرستش کلاسای مشاوره رو خودش کارکنه

کلی بهش گفتم اما میگه من کاری نکردم سه بار مچشو گرفتم هر دفعه هم یه دلیل اورد و یه چیزی گفت مثلا یه بار گف اون با گوشیم پیام داد یه بار گفت همکارمه راجع به کار حرف زدیم یه بارم گف  گوشی همکارمه هر دفعه یه دروغی میگه