2777
2789
عنوان

بچه داری😕خانوم های بارداربیایید یه چیزمهم بهتون بگم 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 56 پست
از وقتی دندوناش در میاد، باید کم کم شیر شب رو بگیری تا دندوناش خراب نشن من این کار رو کردم، گسرم هم ...

چ جوری اخه شیر شبو گرفتی

دختر من شب تا صبح میخوره

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
تا کی باید هر دوساعت شیربخوره ؟

تاهفت هشت ماهگی البته هی کمتر میشه با فاصله‌ی بیشتر ،وقتی هم دندون درآورد دیگه اصلا شبا شیر نده به نفع خودشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوری اخه شیر شبو گرفتی دختر من شب تا صبح میخوره

باید فواصلش رو بیشتر کنی، پستونک بده، اب بده، اگه دیدی قشنگ بیدار شد، یه کم غذا بده، نون بده، تا جوری بشه که شب بدی بخوابه، دم دم صبح پاشه برای شیر

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
منم خیلی خسته میشم اما اصلا غر نمیزنم بهش همش قربون صدقش میرم 

آفرین،هیچوقت غر نزن توروخدا .الان دخترم هشت سالش شده بخدا هروق یاد اون روزا میفتم اشک میریزم البته من افسردگی بعد زایمان گرفتم و حالم دست خودم نبود ولی باز از خودم ناراحتم ک چرا صبوری نکردم

درسته. برای کسایی که عاشق بچه هستن😊

نهههه، ببین دیدی بعضی دخترا هر جا بچه میبینن دلشون ضعف میره، من هرگز اینجوری نبودم، الانم نیستم، خییلی راحت 5سال جلوگیری کردم و درس خوندم، منتها وقتی میاد تازه میفهمی چی هست، یه خنده ش، یه بوسش به همه دنیا میرزه

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
باید فواصلش رو بیشتر کنی، پستونک بده، اب بده، اگه دیدی قشنگ بیدار شد، یه کم غذا بده، نون بده، تا جور ...

من ساعت یک شب هم شده بهش غذا دادم ولی نصفه شب بیدار شه انقدر گریه میکنه تا شیر بخوره ب آبم لب نمیزنه

پستونکم که دیگه الان دیر یکسالو نیمشه

من ساعت یک شب هم شده بهش غذا دادم ولی نصفه شب بیدار شه انقدر گریه میکنه تا شیر بخوره ب آبم لب نمیزنه

عادته، فقط عادت، و الا سیره، باید صبوری کنی، بجنگی، سخته ولی به سلامت دندوناش میرزه، یه مدت خودت خواب نداری تا سیستمش رو تغییر بدی

نهههه، ببین دیدی بعضی دخترا هر جا بچه میبینن دلشون ضعف میره، من هرگز اینجوری نبودم، الانم نیستم، خیی ...

خدا براتون حفظش کنه عزیزم😍😍❤️❤️

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
عادته، فقط عادت، و الا سیره، باید صبوری کنی، بجنگی، سخته ولی به سلامت دندوناش میرزه، یه مدت خودت خوا ...

فکر کنم برای بچه هفت هشت ماهه میشه اما دختر من الان دیگه یکسالو نیمشه. خوب میفهمه میخوای ندی میزنه زیر گریه

فکر کنم برای بچه هفت هشت ماهه میشه اما دختر من الان دیگه یکسالو نیمشه. خوب میفهمه میخوای ندی میزنه ز ...

ای وای دیگه کم کم باید شیر رو کلا بگیری

خب دیگه الان دیره، بذار یهو کلا ترکش بده