2777
2789
عنوان

بچه داری😕خانوم های بارداربیایید یه چیزمهم بهتون بگم 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا از وقتی که مادر بشی تا اخر عمر از خواب خبری نیست

نگو خواب، بگو ارامش، همه ش فکرت درگیرشه

اونم تازه نه فقط از وقتی بی بی چکت مثبت میشه

از وقتی که به فکر به وجود اوردنش میفتی

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

اره سخته ولی وقتی داره شیر میخوره و نگات میکنه تو قلقلکش میدی اون میحنده واااای من عاشق اون قیافشم تو اون لحظه مثلا می می تو دهنشه داره قورت قورت میخوره و با اون دستای کوچولوش با صورتت بازی میکنه بعد قلقلکش میدی اونم میحنده انقدر این صحنه رو دوس دارم خخخ.منم دوتا بزرگ کردم اولی فوق العاده ناراحت یعنی قششششنگ پدرمو دراورد حرص خوردم نفرین کردم خاک تو سرم.از من ب تو نصیحت هیچوقت حتی تو بدترین روزا ک خیلی خیلی خستت میکنه چیزی بهش نگو ک مثل من الان عذاب نکشی هر وق یادم میفته گریم میگیره هرچی ناشی گری یود سر اولی دراوردم بخدا

نگو خواب، بگو ارامش، همه ش فکرت درگیرشه اونم تازه نه فقط از وقتی بی بی چکت مثبت میشه از وقتی که به ...

منکه اصلا به بچه فکر نمیکنم. بنظرم مادر بودن سختتتتتتت ترین کار دنیاست

واقعا مسئولیت سنگینی داره. حتی وقتی بچه ها بزرگ بشن

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
تا کی باید هر دوساعت شیربخوره ؟

از وقتی دندوناش در میاد، باید کم کم شیر شب رو بگیری تا دندوناش خراب نشن

من این کار رو کردم، گسرم همه دندوناش سالمه، الانبرای دومی هم دارم همین کار رو میکنم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
منکه اصلا به بچه فکر نمیکنم. بنظرم مادر بودن سختتتتتتت ترین کار دنیاست واقعا مسئولیت سنگینی داره. ح ...

و البته شیرین ترین اتفاق دنیا