منم سن تو بودم صورتم پر جوش بینیم بزرگ و پرز و موهامم زیاد بود
بعلا همه چی رفع شد الان قشنگم
توام این دورانو رد کنی خوشگل تر از الانت میشی🥰
متاهل💍 نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
عزیزم من همسن شما بودم صورتم تیره بود خیلی جوش میزد خیلی ..صورتم پر مو بود و ابروهامم پهن بود ..اما بعد که دکتر رفتم خداییش خیییلی بهتر شدم ..بعدش صورتت با گذر زمان خیلی جا میفته خیلی
من ۱۷ سالگیم ۱ درصد شبیه الانم نبودم کلا یه نفر دیگه بودم بعد کنکورم شفا گرفتم تو هم درس بخون آینده ات رو بساز قیافه آن خود به خود که سنت رفت بالا درست میشه
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌