2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانوم خیلی عاقل و سیاستمدار

۴ تا پسر دست‌ گل بزرگ کرده تو فامیل زبانزده 

خدا حفظش کنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

اولا خیلی زیر پای شوهرم مینشست ولی شوهرم باهاش دعواش شده قطع رابطه کرده باهاش خداروشکر دیگه مشکلی نداره فقط پشتمون حرف میزنه

میشه برا صلوات بفرستید محتاجم ب دعاهاتون    

خوبه ولی در کل اهل گله و اینا هم هست

ما هرهفته اونجاییم،امروز به شوهرم گفتم خودت برو من نمیام

حالا گفته چرا نیومد و فلان

شوهرمم شب اومده هی به دخترم میگه مامان بزرگ دلش برات تنگ شده بود،دوست داشت ببینتت و این حرفا

که یعنی تو دخترمونو نبردی که مامان بزرگش ببینتش

منم نه گفتم ها نه گفتم نه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ادم خوب و خیرخواه و مهربونیه فقط خیلی رو‌ مسائل مذهبی حساسه. من تحمل ندارم کسی بهم گیر بده. اگر چیزی بگه جواب میدم چون معتقدم مذهب یه امر شخصیه و نه اجباره نه زورگویی. که البته یه بارم باعث دعوا شده و من کوتاه اومدم حالا خدا دعوای بعدی رو بخیر کنه