ادم خوب ومهربونیه باهام خوبه وتوجمع محبت میکنه فقط من یکم مغرورم ولی اون برعکس من مثلا توعروسیا خییلی میرقصه وقتی بهش میگم ناراحت میشه ومیگه تومنوکنترل میکنی و یامثلا جوونم چه اسکالی داره البته با پسرخالش همیشه میرقصه به نظرتون این ایراده؟؟ یا من حساسم؟ ۲۷سالشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه میدونسته تا حالا بباهاش عروسی نرفته بوده یهویی تو عروسی خودش پاشده رقصیده تا الانم نشسته داره میر ...
چه ربطی به دونستن داره عزیزم
تو دوران اشنایی ادمی که این موضوع براش مهمه از طرف میپرسه رقص دوس داری؟ تو عروسیا و مهمونیا میرقصی؟اگه بگه اره میگه من بدم میاد میتونی کنار بزاری یا نه اگه گفت نه خب ازدواج نمیکنن دیگه.
فکر کنم پسر خاله هه رو مخه همه که یه پسر خاله اینجوری ندارن اول از همه دخترا باید بپرسن پسر خاله دار ...
نه خیلی ها رقص رو دوست دارن ذاتا
و خیلی ام طبیعیه رقص که چیز بدی نیست
ولی خب مثلا من خودم میبینم یه مرد داره میرقصه چندشم میشه حالت تهوع میگیرم دیگه فکر کن اون ادم شوهرم باشه دیگه میشه قوز بالا قوز واسه همینم همیشه میپرسم از طرف مقابلم.