2777
2789
عنوان

مشکل من وشوهرم فقط اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 50 پست
وای یه دفعه این رو به یه نفر گفتم هر چی دهنش در اومد بهم گفت که مثلا مگه من باهات شوخی دارم آخرش هم ...

آخه اصلا به مشکل نمیخورد چیزی که گفت😁😂😂😂😂😂

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
باید قبل از ازدواج مطرح میکردین نه الان. منم دوس ندارم شوهرم برقصه چندشم میشه واسه همینم تو دوران ا ...

چه میدونسته تا حالا بباهاش عروسی نرفته بوده یهویی تو عروسی خودش پاشده رقصیده تا الانم نشسته داره میرقصه    شاید سی دیش گیر کرده یکی رسیدگی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید قبل از ازدواج مطرح میکردین نه الان. منم دوس ندارم شوهرم برقصه چندشم میشه واسه همینم تو دوران ا ...

چه میدونسته تا حالا بباهاش عروسی نرفته بوده یهویی تو عروسی خودش پاشده رقصیده تا الانم نشسته داره میرقصه    شاید سی دیش گیر کرده یکی رسیدگی کنه

چه میدونسته تا حالا بباهاش عروسی نرفته بوده یهویی تو عروسی خودش پاشده رقصیده تا الانم نشسته داره میر ...

چه ربطی به دونستن داره عزیزم

تو دوران اشنایی ادمی که این موضوع براش مهمه از طرف میپرسه رقص دوس داری؟ تو عروسیا و مهمونیا میرقصی؟اگه بگه اره میگه من بدم میاد میتونی کنار بزاری یا نه اگه گفت نه خب ازدواج نمیکنن دیگه.

البته اگه خیلی براش مهم باشه مثل من.

چه ربطی به دونستن داره عزیزم تو دوران اشنایی ادمی که این موضوع براش مهمه از طرف میپرسه رقص دوس داری ...

فکر کنم پسر خاله هه رو مخه همه که یه پسر خاله اینجوری ندارن اول از همه دخترا باید بپرسن پسر خاله داری یا نه

فکر کنم پسر خاله هه رو مخه همه که یه پسر خاله اینجوری ندارن اول از همه دخترا باید بپرسن پسر خاله دار ...

نه خیلی ها رقص رو دوست دارن ذاتا

و خیلی ام طبیعیه رقص که چیز بدی نیست 

ولی خب مثلا من خودم میبینم یه مرد داره میرقصه چندشم میشه حالت تهوع میگیرم دیگه فکر کن اون ادم شوهرم باشه دیگه میشه قوز بالا قوز واسه همینم همیشه میپرسم از طرف مقابلم.