2777
2789
عنوان

کولر

105 بازدید | 7 پست

با شوهر بیخیال چه کنم. اونروز پمپ کولر سوخت رفت اخر عوض کرد. دیشب گفت شیرآبش داره آب میریزه. خرابه. گفتم خب برو درست کن نوارتفلونی چیزی. نرفت. گفت دیروقته. صبح میرم. صبح یادش انداختم. نرفت گفت با پلاستیک دیشب بستمش درسته. ولی الان بازم از صبح کولر سرد نمیکنه آب نداره.صبح میتونست بره ی شیر جدید بخره عوض کنه بعد بره سرکار. چون روز جمعه اس سرکارشو میتونس دیرتر بره. چکارکنم انقد بیخیاله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکل رو دارم شیر اب طرفشویی ۱۰ روز خراب اب قطره چکونی میاد همش میگم درست میکنم و انگار نه ا ...

اگ. منظورت زیرسینکه یا ظرفی جیزی بذار منم از روز اول این خونهه اومدیم درورودیش خرابه و زیر سینکش شوهرم درست نکرد درو. سینک واسم مهم نیس چندروز یبار ظرف خالی میکنم. ولی  واس در اذیتم تازه واسم کلیدم نزد چون گفت درخراب ارزششو نداره😐

اگ. منظورت زیرسینکه یا ظرفی جیزی بذار منم از روز اول این خونهه اومدیم درورودیش خرابه و زیر سینکش شوه ...

نه مغزی شیر اب خراب اهرمی خودشم بلد نیس باید یکی رو بیاره درست کنن

حموم دسشویی فشار اب خوبه ظرفشویی قطره چکنونی اب میاد فکر کن برای هر سری ظرف شستن باید بیشتر از یکساعت وایسم 

الان ۱۰ روزه

مردا رو کلا باید هل بدی 

الانم باید ی دعدای اساسی کنم تا بیاره درست کنن

زندگی زیباست چشمی باز کن  
نه مغزی شیر اب خراب اهرمی خودشم بلد نیس باید یکی رو بیاره درست کنن حموم دسشویی فشار اب خوبه ظرفشویی ...

هرروز بگو. بدون دعوا. اخه اگ ولشون کنی فک میکنن چیز مهمی نیس. شاید شوهرت مث شوهرمن لجبازه. ترکه. خ لج میکنه.هرچی میگم یا میخوام این برعکس انجام میده. حتی گفته از لجت حاضرم تا ته جهنمم برم😔