2777
2789
عنوان

خانمهای باردار و مامانها

120 بازدید | 14 پست

سلام 

خانمهای باردار و مامانهای عزیز تو دوره بارداریتون چه سوره ها و دعاهایی خوندید؟ مامانها تاثیر قران و اذکار را روی نی نی هاتون میگید؟ 

قهرمان خودت باش 

قرآنو  ختم کن😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم كتاب ريحانه بهشتي بخر هرماه اعمال رو مينويسه بعلاوه ي تغذيه اي ك بايد بخوري و اينكه اعمال جداگانه هم داره مثلا چله هاي مختلف منكه نتونستم همشو انجام بدم نماز صبم قضا ميشه چ برسه نماز شب پاشم ولي خب سوره ها و دعا ها رو تا اونجايي بشه ميخونم 

نوشته توش تا ميتونيد سوره ي انبياء رو بخونيد بچه صالح ميشه يا سوره ي والعصر بچه رو صبور ميكنه و حتى خوراكيا حتما كتابشو بخر خيلي كمكت ميكنه

رها هستم ☺️
منم باردارم معدم دیگه پدرمو در اورد خوشبحال کسی که دارن از بارداریشون لذت میبرن من هرچند روز کارم گر ...

گلم منم بارداری سختی دارم و استراحت مطلقم.  امیدوارم حالت بهتر بشه

قهرمان خودت باش 
منم باردارم معدم دیگه پدرمو در اورد خوشبحال کسی که دارن از بارداریشون لذت میبرن من هرچند روز کارم گر ...

عزيزم ماهاي اول ك ويار دارا رو به قبلن دور از جون بعد ويار بخون اشكال نداره ان شاءالله سلامت ني ني بدنيا بياد لذتش همه ي اين درداتو از يادت ببره

رها هستم ☺️
عزيزم كتاب ريحانه بهشتي بخر هرماه اعمال رو مينويسه بعلاوه ي تغذيه اي ك بايد بخوري و اينكه اعمال جداگ ...

ممنون رها جونم حتما تهیه میکنم.  من ویار سختی داشتم و چند ماه اول اصلا نتونستم تغذیه خوبی داشته باشم خیلی میترسم

قهرمان خودت باش 

[QUOTE=97800773]ممنون رها جونم حتما تهیه میکنم.  من ویار سختی داشتم و چند ماه اول اصلا نتونستم تغذیه خوبی داشته ...[/QUOTE

خواهش ميكنم عزيزم 

عزيزم ان شاءالله ك بهتر شه ويارت چيزايي ك بهت ميسازه رو بخور و اينكه فكر و استرس رو دور كن الان بچه فقط داره از وجودت و موادي ك ذخيزه داري تو بدنت تغذيه ميكنه پس نگران نباش و راحت اين دوران سختو بگذرون من ويارم ماه دوم شروع شد تو ماه رمضون بود عذاب بود واقعا هم من حالم بد بود هم سحري افطار بايد اماده ميكردم واي عذاب واقعي بود الانم ماه چهارم خيلي كم شده ولي بعضي وقتا يكم دارم ولي خيلي بهترم ان شاءالله توهم هرچي زودتر بهتر شي 

رها هستم ☺️
[QUOTE=97800773]ممنون رها جونم حتما تهیه میکنم.  من ویار سختی داشتم و چند ماه اول اصلا نتونستم ...

ممنونم.  انشاالله به سلامتی و دلی شاد نی نی هامون را بغل کنیم 

قهرمان خودت باش 
عزيزم ماهاي اول ك ويار دارا رو به قبلن دور از جون بعد ويار بخون اشكال نداره ان شاءالله سلامت ني ني ب ...

تو ماه چهارمم همش یا نفخ یا سوزش تهوعم هنوز دارم چهار ماه هر روز درد منم تو مریضی صبرم کمه از اینجام شانس نداشتم که حداقل یکم اروم باشم فقط دلم میخواد یک روز حالم خوب باشه ۴ماه حسرته میوه به دلم مونده هرچی میخورم معدم اتیش میگیره 

تو ماه چهارمم همش یا نفخ یا سوزش تهوعم هنوز دارم چهار ماه هر روز درد منم تو مریضی صبرم کمه از اینجام ...

درمورد مشکلت با دکترت صحبت نکردی؟ به من رانیتیدین داد 

قهرمان خودت باش