میخوایم تخت بخریم نامزدم میگه تخت عروس باید سلطنتی باشه ولی من خوشم نمیاد از صبح تا الان بازار بودیم 😢بیایین بگین انتخاب نامزدم بهتره یا من که همونو بریم بیاریم خسته شدممم
نمیدونم ولی فک کنم همون۴تومن بشه.....حتمااااااا بگرد این مدلی پیدا کن...والان عکسشو بفرس ببین نیما چ ...
الان میخاستی بگی اسم شوهر استارترو بلدی؟😐
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
تخت سلطنتی هام مثل مبل سلطنتی سفته و خشکه؟ اگه اره حتما اون ساده رو بگیر
تشک روشه... تشک رو خودشون بنابر سلیقه شون میخرن
با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍