میخوایم تخت بخریم نامزدم میگه تخت عروس باید سلطنتی باشه ولی من خوشم نمیاد از صبح تا الان بازار بودیم 😢بیایین بگین انتخاب نامزدم بهتره یا من که همونو بریم بیاریم خسته شدممم
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
نه بابا واقعا؟ من دیشب نمایشگاه مبل رفتم جدید ترین کار کلاسیک و شیک ترینش 14.5 بود. بقیه ام 10_11_12_13 اینا. یعنی قیمتاش خوب بوده؟ خودشون میگفتن تمام چوبه و حتی گفتن میخواین برین کارشناس بیارین مطمئن شین تمام چوبه و مواد قاطی نداره
اره خیلی خوب بوده من مادرشوهرم میخواست مبلاشو عوص کنه گرفت ۳۰ تومن کمتر از ۲۵ هم نبود توبازار البته ...
اخه من همینجا دیدم ینفر مبل سلطنتیش که قشنگم بود گرفته بود 5و خورده ای. گفتم سوال کنم ببینم قیمتها نمایشگاه بالا نبوده.. ولی بنظرم مادرشوهرت خیلی گرون گرفته