2777
2789
عنوان

کدومو انتخاب کنم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 97 پست
اره منم ساده دوست دارم مبلامو بابام سلطنتی خرید الان اینقدر پشیمونم

طوری نیس بعدا خودت ی دست راحتی ساده بخر برا جلو توی

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این گرونی اخه😭😭😭😭

مثلن چندسال دیگه

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
از ۲۵ میلیون  به بالا

نه بابا واقعا؟ من دیشب نمایشگاه مبل رفتم جدید ترین کار کلاسیک و شیک ترینش 14.5 بود. بقیه ام 10_11_12_13 اینا. یعنی قیمتاش خوب بوده؟ خودشون میگفتن تمام چوبه و حتی گفتن میخواین برین کارشناس بیارین مطمئن شین تمام چوبه و مواد قاطی نداره

لطفا لایک نکنین مرسی💝
نه بابا واقعا؟ من دیشب نمایشگاه مبل رفتم جدید ترین کار کلاسیک و شیک ترینش 14.5 بود. بقیه ام 10_11_12 ...

اره خیلی خوب بوده من مادرشوهرم میخواست مبلاشو عوص کنه گرفت ۳۰ تومن کمتر از ۲۵ هم نبود توبازار البته مبلای راحتی ارزونترن ولی سلطنتی خیلی گرون بود

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
اره خیلی خوب بوده من مادرشوهرم میخواست مبلاشو عوص کنه گرفت ۳۰ تومن کمتر از ۲۵ هم نبود توبازار البته ...

اخه من همینجا دیدم ینفر مبل سلطنتیش که قشنگم بود گرفته بود 5و خورده ای. گفتم سوال کنم ببینم قیمتها نمایشگاه بالا نبوده.. ولی بنظرم مادرشوهرت خیلی گرون گرفته

لطفا لایک نکنین مرسی💝