میخوایم تخت بخریم نامزدم میگه تخت عروس باید سلطنتی باشه ولی من خوشم نمیاد از صبح تا الان بازار بودیم 😢بیایین بگین انتخاب نامزدم بهتره یا من که همونو بریم بیاریم خسته شدممم
5ماه پیش خریدم دقیق یادم نیس ولی نزدیکا 4میلیون شد
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
5ماه پیش خریدم دقیق یادم نیس ولی نزدیکا 4میلیون شد
یادم اومد 5میلیون بود تخفیف خورده بود شده بود3400
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
عشقم اینجا اتاق خواب من نیست اینجا نمایشگاه بود ک چیده بودن ان شاء الله این چیزا سریع حل میشه سعی کن چیز ساده برداری ک همیشه مد باشه... ببین این اتاق خواب خودمه