2777
2789
عنوان

کدومو انتخاب کنم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چند خریدی و کی؟

5ماه پیش خریدم دقیق یادم نیس ولی نزدیکا 4میلیون شد 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
5ماه پیش خریدم دقیق یادم نیس ولی نزدیکا 4میلیون شد 

یادم اومد 5میلیون بود تخفیف خورده بود شده بود3400

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
اره این سفیدش عااالیه اینارو کجا پیدا کنم😢

یافت آباد و دلاوران هس فک کنم مخصوصا یافت آباد

ی جاام هس تو جاده خاوران چندتا سوله بزرگه اونجاام میتونی پیدا کنی،ای فیلمم تبلیغشو میکرد

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
چ اتاق خواب خوشکلی خوشبخت باشید عزیزم😍😍😍😘😘😘دعا کن منم زود تخت بخرم😢

عشقم اینجا اتاق خواب من نیست اینجا نمایشگاه بود ک چیده بودن ان شاء الله این چیزا سریع حل میشه سعی کن چیز ساده برداری ک همیشه مد باشه... ببین این اتاق خواب خودمه

اینا قشنگن منم پرده دار میخواااام😍😍😍😍

نظر منو بخوای یه سازنده ی خوب پیدا کن نمونه کاراشو ببین بده برات بسازه چون فروشگاهایی که کار آماده دارن خیلی گرون فروشن 

چقد همه چی گرووونه😲😲😲

بله عزیزم تازه مال 6ماه پیشه الان ک دیگه افتضاحه.. ولی قیمتا یکم فک کنم اومدن پایین

عشقم اینجا اتاق خواب من نیست اینجا نمایشگاه بود ک چیده بودن ان شاء الله این چیزا سریع حل میشه سعی کن ...

اره منم ساده دوست دارم مبلامو بابام سلطنتی خرید الان اینقدر پشیمونم

نظر منو بخوای یه سازنده ی خوب پیدا کن نمونه کاراشو ببین بده برات بسازه چون فروشگاهایی که کار آماده د ...

سراغ ندارم کجا برم دنبالشون نجاریا سراغ دارن؟