انشالله عزیزه دلم. انشالله خدا حاجتتو میده گلم.فقط به خدا امیدوار باش. ما رفتیم مرکز ناباروری گفتن شوهرم واریکوسل داره خیلی شدید اصلا بدون عمل بچه دار نمیشین.بیچاره رفت عمل یع هفته بعد عملش بی بی چکم مثبت شد. در حالی که اصلا بعد عمل نزدیکی نداشتیم و خدا خودش داد. رفتم سونو گفتن قلبشم تشکیل شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی بمیرم خیلی سخته این روزا. ولی عمر روزای سخت کمه. انشالله نی نی ک اومد بغلت همش یادت میره. از ته قلبم دعات میکنم خانمی.مشکلت چیه؟شوهرت مشکل نداره.؟
انگار خدا مارو نمیبینه چرا انقد عذابمون میده مگه ما بندش نیستیم اون مارو آفرید در قبال ما مس ...
من یه جاشنیدم تا خانمی پریود میشه باردارم میشه...پولات جمع کن و خرج خودت کن ب امید خدا میشه خدا میگه از تو حرکت از من برکت ..تا حالا نرفتی دکتر ببینی مشکل از کیه؟
چرا روزای انتظار تموم نمیشه شوهرم مشکل نداره ۲۸ سالمه ولی ذخیره تخمدانیم پایینه دوتا لوله هام یه خو ...
دم کرده شکوفه گل سنجد بخور عزیزم. من اون ماهی ک حامله شدم خورده بودم ولی بعدش ک فهمیدم مشکل از شوهرمه ول کردم ولی منم تنبلی داشتم اصلا فولیکول نداشتم اما اثر گذاشته بود.گرمیجات زیاد بخور مخصوصا برا هر صبحانه و شام ارده شیره انگور و کنجد.