2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 26 پست
چرا روزای انتظار تموم نمیشه شوهرم مشکل نداره ۲۸ سالمه ولی ذخیره تخمدانیم پایینه دوتا لوله هام یه خو ...

خوب میشی عزیزم ..مشکل جدی نداری تا حالا آی یو آی کردی انجام بده بد نیست

خوشبحالت انشالله همه اونایی که تو حسرتش دارن میسوزن  این روزارو تجربه کنن

انشالله عزیزه دلم. بخدا منم مثل تو بودم. نذر چهل روز صدقه برای سلامتی امام زمان هم بکن. من یه ماه قبل بارداریم نذرو انجام دادم بعد بارداریمم همینطور. کلی پول خرد آهنی جمع کردم.هر روز دوییست تومن مینداختم تو یه قلک.روز هفدهم پول خردم تموم میشد.اون پولای آهنی رو برمیداشتم میشماردم مثلا میشد 5 تومن.بجاش پول کاغذی پنج تومنی میزاشتم.دوباره شرو کردم.هر روز صبح میگفتم برای سلامتی امام زمان صدقه میدم قربت الی الله.بعدش ته دلم میگفتم یا امام زمان توهم از خدا برام بچه بخواه.چهل روز ادامه دادم.بعد گفتم اگه حامله شم بازم چهل روز برای سلامتی امام زمان صدقه میدم.این بار هم ثوابشو هدیه میکردم به امام رضا.میگفتم از دست امان رضا برای سلامتی امام زمان صدقه میدم و برای ادای نذرم  قربت الی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشی عزیزم ..مشکل جدی نداری تا حالا آی یو آی کردی انجام بده بد نیست

انشالله عزیزه دلم. بخدا منم مثل تو بودم. نذر چهل روز صدقه برای سلامتی امام زمان هم بکن. من یه ماه قبل بارداریم نذرو انجام دادم بعد بارداریمم همینطور. کلی پول خرد آهنی جمع کردم.هر روز دوییست تومن مینداختم تو یه قلک.روز هفدهم پول خردم تموم میشد.اون پولای آهنی رو برمیداشتم میشماردم مثلا میشد 5 تومن.بجاش پول کاغذی پنج تومنی میزاشتم.دوباره شرو کردم.هر روز صبح میگفتم برای سلامتی امام زمان صدقه میدم قربت الی الله.بعدش ته دلم میگفتم یا امام زمان توهم از خدا برام بچه بخواه.چهل روز ادامه دادم.بعد گفتم اگه حامله شم بازم چهل روز برای سلامتی امام زمان صدقه میدم.این بار هم ثوابشو هدیه میکردم به امام رضا.میگفتم از دست امان رضا برای سلامتی امام زمان صدقه میدم و برای ادای نذرم  قربت الی الله

خدایا یا یه بچه ی صحیح و سالم به من بده یا عمرمو کوتاه کن.. دیگه تحمل ندارم

دم کرده شکوفه گل سنجد بخور عزیزم. من اون ماهی ک حامله شدم خورده بودم ولی بعدش ک فهمیدم مشکل از شوهرم ...

شکوفه گل سنجد خوبه دوستم؟شنیدم میگن خوبه

هر بار این درو محکم ببند برو
خوشبحالت انشالله همه اونایی که تو حسرتش دارن میسوزن  این روزارو تجربه کنن

منم دوازده ساله ک نخواستیم الان دارم اقدام میکنم نمیدونم باردار میشم یا ن

چ موقع باید خورده بشه تو پریود یا بعدش

از روز پنجم پریود به مدت بیست روز. هر روز یک قاشق گل سنجد رو تو سه لیوان آب به مدت نیم ساعت میجوشونی. باید یک لیوان باقی بمونه. بعدش با صافی گلارو رد میکنی آبشو یکم خنک شد میخوری

ممنون عزیزدلم😍

فدات ورزش اسکوات زیاد برو. روزی 50 تا 60 تا برو. حلقه ورزشی بخر هر روز باهاش ورزش کن. گرمیجات زیاد بخورین مخصوصا صبحانه ها. ارده و شیره انگور با کنجد برا صبحانه عالیه و فوق العاده گرم. تونستین برا شامم بعضی وقتا بخورین اتشالله خدا میده بغلت کوچولوتو

فدات ورزش اسکوات زیاد برو. روزی 50 تا 60 تا برو. حلقه ورزشی بخر هر روز باهاش ورزش کن. گرمیجات زیاد ب ...

پیاده روی روزی 5کیلومترو دارم گرمیجاتم چن وقته صبحا عسل سیاهدونه عصر خرما سیاهدونه میخورم..تخم شنبلیله هم دم میکنم ،،خدا حافظ جوجه ت باشه عزیزم😚😍