سلام.مهربونا دلم خیلی گرفته اگه میشه خواهرانه راهنماییم کنید.من چهارساله از دواج کردم دوتا بچم دارم شوهرمم مرد بدی نیس.سرکار میره و برمیگرده.مابه اصرار مامانم که یه مدت سکته کرده بود حالا الان خوب شده مجبور شدیم نزدیک خونش باشیم که منم ازش مراقبت کنم چون اون موقع بچه نداشتم شوهرمم صب تاشب سرکاربود.بقیه خواهربرادرامم ک بیخیالن.مجبور شدیم طبقه پایین بشینیم داداشمم بالا.تو این چهارسال به شوهرم گفتم بریم از اینجا بریم اما گوش نمیکرد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرد این مدلی هم باعث حرص وجوش زن و بچه شه......بهش بگو مثلا مردی ی ذره جنم داشته باش ی کم مردونگی نشون بده بذار زن و بچه ت پشتشون بهت گرم باشه کسی جرات نکنه چپ نگاهشون کنه نه اینکه هر بیشخصیتی هرچی دوست داشته باشه بگه
دوتا بچه این ؟ به مامانت بگو تکلیف خونه رو معلوم کنه . داداشت میخواد همه رو بالا بکشه ب ...
نه 5تا بچه ایم خواهرمم نزدیکه اما محلشون نمیکنه .داداش دیگم تو شاندیزه اون اوند باهاش دعوا کرد با اونم این داداش وحشیم بد برخورد کرد حالا داداش بزرگم گفته شما که برین نشونش میدم
چقدر بعضی عروسا کثافتن.همینکه با شوهرشون دعواشون میشه خانوادشو میکشن وسط فحش میدن .
من اگه مث بقیه بی احترامی میکردم یا دخالت نمیسوختم ازاین نیسوزم.که کاریش ندارم.داداشم وقتی مجرد بود خیلی منو دوس داشت وقتی عقد کرد من هنوز مجرد بودم زنداداشم ک میدید بامن راحته داداشم و خوبه حسودی میکرد اخرم یه کاری کرد ک اینجوریش کرد بامن
ولی صبوره...همین ک داداشتو نکشته ینی خیلی مرده..همین ک میگفته اشکال نداره واسه خاطر مامانت ...خب نمی ...
بارها به شوهرمم بی احترامی کرد.یبار جوراب زنونه انداخ تو خونمون اون شب شب چله ای خواهر شوهرم بود در اتاقمو یادم رف ببندم شوهرم از صب بامن بود ک داشتیم خونرو تزیین میکردیم و خرید رفتیم بعد گف ک ها شوهرت یه زنرو اورده خونتون جورابشم تو خونتونه.باهمه اینا بازم شوهرم به روش میخنده بهش احترام میذاره کاری داشته باشه نه نمیگه اما خیلی داداشم پستو بی چشم و رویه.بارها به شوهرم.گفتم باهاش حرف نزن باهاش نگرد میگه من ک نمیرم جاش اون میاد
حالا دیشب داداش عوضیم از سرکار اومده زنش خونه نبودهساعت دوازده خانوم اونده خونه بعد دعوا کردن باز من ...
بی زبون وباعرض معذرت بی عرضه گیرتون آورده
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
اوووه پس داداشت میخاد خونه رو بالا بکشه اصن نرو از خونه بشینو مقاومت کن
نه دیگه هیچی مهم تر از ارامش روحی خودم و نترسیدن بچه هام نیس پسرم دوسالشه شبا گریه میکنه تو خواب میگه سعید باچاقو اومد توخونه.تا گریم میگیره میره به باباش میگه مامانیو اذیت کردن.