مامی_سبحان مدیر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 291 عنوان خواب بچه های زیریکسال | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 18 پست سلام پسرم پنج ماهشه خستم کرده بخدا میخوام بدونم مال شماهم اینجوره یانه ساعت سه وسه نیم میخوابه ساعتای ششونیم هفت گریه میکنه بهش شیر میدم میخوابه ازساعتای۹همینجور نیم ساعت نیم ساعت گریه میکنه شیرمیدم میخوابونمش تا یازده دیگه ازاون بیداره بعدظهرها هم روهم رفته دوساعتی میخوابه مال شمابچه هاتون چجوره چیکارکنم خوابش خوب بشه؟ 1398/04/27 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_سبحان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 291 میشه سن ووزن نی نی هاتونو بگید من همش نگرانم در مورد وزنش چهارماهش که واکسن زدم۵/۷۰۰این ماه خیلی بچم لاغر شده ولی نمیدونم چقدره
shadi71 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 56 واي من دخترم تو روز خيلي بد ميخوابه من پا درد گرفتم همش دارم ميرم دكتر.هيچجوره نميخوابه وقتي هم خوابش مياد فقط گريه ميكنه بايد بغلش كنم.فردا هم واكسن شش ماهگي داره
مامی_سبحان مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 291 واي من دخترم تو روز خيلي بد ميخوابه من پا درد گرفتم همش دارم ميرم دكتر.هيچجوره نميخوابه وقتي هم خواب ... بچه های الان خیلی بی تابی میکنن خیلی سخته
يزد عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 706 از دكتر خواب بپرسين. اين پيج ها ي اينستاگرام واسه خوابن. Sleep-mama-sleepLittlezdreamKhabekoodakSleep-clinic-dr.parsapoorProfosser.jalilolghadr