2777
2789
یعنی تا الان شیشه میخورد...؟؟

آره تا شیش سالگی تقریبا روزی یه بار میخورد ؛ و هر چند ماه یه بار واسش شیشه جدید میخریدم ؛ 

من به شیر خوردنش حساس بودم و دخترم میگفت شیرو باید تو شیشه بخورم منم با خودم میگفتم خوردن شیر انقدر براش ضروری هست که با شیشه خوردنش اشکالی نداشته باشه 

ولی سر شیشه رو گشاد میکردم که لذت مکیدن واسش کوتاه باشه 

از شیش سالگی به بعد دیگه نخورد یعنی یه روز بهش گفتم شیشه ات گم شده  و پیدا نمیشه 

کم کم دخترمم فراموش کرد تا عید امسال که تو خونه تکونی شیشه شو پیدا کرد حالا ماهی یه بار دوس داره توش شیر بخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تا شیش سالگی تقریبا روزی یه بار میخورد ؛ و هر چند ماه یه بار واسش شیشه جدید میخریدم ؛  من ...

انشالله زنده باشن ..مرسی منم دیگه کاریش ندارم البته شیشه وسرپستونک جدا گرفتم واسش ..خدا خیرت بده اروم شدم ..مررسی

اصلا نگران نباش با دکترت مشورت کن هیچ مشکلی پیش نمیاد واست استرس بدتره ، اخه میدونی احساس غم به همه ...

از خودت دورش کن خیلی بده واقعا ادم افسرده میشه 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
خدارو شکر.من از همه ک ماههای بالاترن میپرسم ک ببینم منم خوب میشم یا نه اخه هر روز دارم بدتر میشم😭

خوب میشی عزیزم ناراحت نباش همه این روزارو گزروندیم سعی کن تو هوای ازاد غذا بخوری و بوی غذا به بینیت نخوره 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
😭😭😭😭یعنی منم بهتر میشم من تنگی نفس هم دارم آخه چرا

شرمنده حالا جواب میدم.بله خوب میشی عزیزم.نفس تنگی طبیعیه.با بالا رفتن وزن بیشتر هم میشه.سعی کن غذای سنگین و سرخ کردنی نخوری

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
شرمنده حالا جواب میدم.بله خوب میشی عزیزم.نفس تنگی طبیعیه.با بالا رفتن وزن بیشتر هم میشه.سعی کن غذای ...

دشمنت شرمنده.توکل بخدا.باز تنگی نفسو به تهوع و معده درد ترجیح میدم.ممنون

دشمنت شرمنده.توکل بخدا.باز تنگی نفسو به تهوع و معده درد ترجیح میدم.ممنون

خواهش عزیزم.اره واقعا حالت تهوع خیلی بده

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...