2777
2789
آره فکر کنم علت اصلی این حالم همین دوری و تنهاییه😔

شک نکن من خیلی حالم بده شوهرم میگه ببرمت خونه مامانت بذارم.آخه خودش روزا ک سر کاره من درو دیوارو نگاه میکنم. منم چون میدونم برم خونه مامانم دلتنگ میشم نمیرم.خونه مامانم شهر دیگست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم.همش از تنهایی و بی برنامگیه.

برو پیاده روی هر روز نیم یا یک ساعت.

یه هدفونم بزن گوشت اهنگای شاد و دانلود کن گوش کن

به این احساساتتون پر و بال ندین

چرا باید غمگین بمونید. خودت و نجات بده

میدونی عزیزم فک نکن من خیلی خوشبختم و غم ندارم هنوز یه سال نشده ازدواج کردم ولی هفت ماهه باردارم روزای اول بارداریم تا چهار ماه ویار داشتم و نمیتونستم لب به غذا بزنم شش کیلو کم کردم چهار ماهم که تموم شد و ویارم خوب شد آبله مرغون گرفتم یعنی بدترین آسیبی که میشه به یه زن حامله زد انقد تو بد وضعیتی بودم که شوهرم چهار روز نرفت سر کار به خاطر اینکه خونوادم ناراحت نشن بهشون هیچی نگفتم از اون موقعم که خوب شدم استرس اینو دارم که رو بچم اثر گزاشته یا نه من روحیم خیلی داغون بود تو که خداروشکر مشکلی نداری انقد خودتو ناراحت نکن

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
واقعا ..خیلی نگرانم میترسم روش بمونه

نه بابا روش نمیمونه ؛ من خودم هم کلاس پنجم بودم خواهرم به دنیا اومد شیشو بر میداشتم یواشکی توش شربت درست میکردم میرفتم یه جا تنها میخوردم کنجکاو بودم که بدونم حسش چه جوریه و خیلی هم کیف میکردم ولی خواهرم که بزرگتر شد و شیشه ها رو مامانم ریخت دور دیگه خودمم علاقه ای به این کار نداشتم 

شما حالتون بهتر شده یا از اول تهوع اینا نداشتید؟

تهوع شدید داشتم و لب به غذا نمیزدم الان شکر خد ا بهترم ولی غذام خیلی کمه 

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
عزیزم.همش از تنهایی و بی برنامگیه. برو پیاده روی هر روز نیم یا یک ساعت. یه هدفونم بزن گوشت اهنگای ...

بی برنامگی و کاملاااااا موافقم ، امان از شوهر مثل مرغ من

دختر شمام وابستگی داره ان داره میشه ده سالش 

نه اصلا وابسته نیست شاید در ماه یه بار هم سراغ شیشو نمیگیره البته من سر شیشو گشاد کردم که مدت خوردنش کمتر شه؛  شاید در عرض سی ثانیه شیشو میخوره و همین باعث میشه بهش عادت نکنه 

میدونی عزیزم فک نکن من خیلی خوشبختم و غم ندارم هنوز یه سال نشده ازدواج کردم ولی هفت ماهه باردارم روز ...

اصلا نگران نباش با دکترت مشورت کن هیچ مشکلی پیش نمیاد واست استرس بدتره ، اخه میدونی احساس غم به همه احساسات غالبه ، زود میاد و دیر میره