الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی عزیزم فک نکن من خیلی خوشبختم و غم ندارم هنوز یه سال نشده ازدواج کردم ولی هفت ماهه باردارم روزای اول بارداریم تا چهار ماه ویار داشتم و نمیتونستم لب به غذا بزنم شش کیلو کم کردم چهار ماهم که تموم شد و ویارم خوب شد آبله مرغون گرفتم یعنی بدترین آسیبی که میشه به یه زن حامله زد انقد تو بد وضعیتی بودم که شوهرم چهار روز نرفت سر کار به خاطر اینکه خونوادم ناراحت نشن بهشون هیچی نگفتم از اون موقعم که خوب شدم استرس اینو دارم که رو بچم اثر گزاشته یا نه من روحیم خیلی داغون بود تو که خداروشکر مشکلی نداری انقد خودتو ناراحت نکن
پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓
نه بابا روش نمیمونه ؛ من خودم هم کلاس پنجم بودم خواهرم به دنیا اومد شیشو بر میداشتم یواشکی توش شربت درست میکردم میرفتم یه جا تنها میخوردم کنجکاو بودم که بدونم حسش چه جوریه و خیلی هم کیف میکردم ولی خواهرم که بزرگتر شد و شیشه ها رو مامانم ریخت دور دیگه خودمم علاقه ای به این کار نداشتم
نه اصلا وابسته نیست شاید در ماه یه بار هم سراغ شیشو نمیگیره البته من سر شیشو گشاد کردم که مدت خوردنش کمتر شه؛ شاید در عرض سی ثانیه شیشو میخوره و همین باعث میشه بهش عادت نکنه