2777
2789
وابستگی داره ....مشاور میگه واسش یه شیشه وسرپستونک جدا بگیر تا کم کم حسادتش بره بعدم سرشیشه بچه رو ه ...

آره باید بگذرونی

دوست منم تفاوت سنیه بچه هاش مثل بچه های شماس مکافات داشت

تو گهوارهی کوچیکه مینشست

رخت خواب اونو میخواست

پستونک میخورد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا اگه هم بیاد بیرون انقد غر میزنه زودی باید برگرده تو ماشین زیر کولر ، خدایاااااااااا😔😔

چی بگم خاهر جان که ناگفته نماند نمیخاد از ماشین پیاده بشین باهم تو ماشین برین همه شهرو دور بزنین دلتم باز میه ماهمیشه همین کارو میکنیم

عزیزم اگه جای من بودی چی؟ 5ماهه استراحت مطلق خونه ی مامانمم، شوهرم 700کیلومتر ازم دوره

دهانه ی رحمم کوتاه شده هرلحظه در معرض زایمان زودرسم

ازبس برای بچم اشک ریختم کور شدممممم

تنها همش در و دیوار و گوشیییییی

اره عزیرم ۵ماهمه ولی کسل و بدحالم زیاد

برو سگا بخر بازی کن من یکی دارم تو خونه قبلا خیلی بازی میکردم یه عالمه هم بازی دارم بازی قارچ خورش خیلی خوبه هرشب میشستیم مسابقه میدادیم خخخخ خیلی حال میداد

عزیزم اگه جای من بودی چی؟ 5ماهه استراحت مطلق خونه ی مامانمم، شوهرم 700کیلومتر ازم دوره دهانه ی رحمم ...

وااااای خدا کمکت کنه ، ایشالا خدا پاداش صبرت رو با یه نی نی ناز بهت بده