2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی باهاش صحبت میکنم هرچی بش میگم بازم تا چش منو دور میبینه اب میریزه توش میبره تو اتاقش..کلافم کرد ...

من با اینکه بچه اولمه اعصاب مصاب ندارم اگه بچه حرف گوش نده فک کنم قاطی کنم خدا کمکت کنه گلم بگو باباش بهش تذکر بده

به خاطر حسادته  هی بهش بگو بده تو بزرگ شدی این کوچولوئه  میگذره

وابستگی داره ....مشاور میگه واسش یه شیشه وسرپستونک جدا بگیر تا کم کم حسادتش بره بعدم سرشیشه بچه رو هم نکنه دهنش کوچولوئه مریض شه

بارداری؟من تا ماه سوم اینجوری بودم . شوهرم ازم رابطه میخواست زار زار گریه میکردم .حالم افتضاح بود. ش ...

منم همش دعا میکنم چهار هفته دیگه بگذره ببینم حالم بهتر میشه یا نه. دیشب تا صبح تو خونه راه رفتم و میدویدم دستشویی و ...

پاشو یه سر برو پیاده روی و پارک حوصله ات باز بشه.بچه ات غصه اش میشه ها تورو اینجوری میبینه برا منم ...

عزیز دلم ایشالا خدا هروقت صلاحته نی نی بهت بده🙏🏼