2777
2789
منم همش ترش میکردم رفتم دکتر بهم قرص  رانیتیدین  و شربت آلمینویوم ام اجی اس داد تا حس میکن ...

دکتر من گفت طبیعیه الکی دارو مصرف نکن گفتم لامصب اذیتم گفت تو بارداری همینه سر کن باهاش

سبزی و ادویه جات نخور 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترت چی شده عزیز؟؟؟

من دو تا دختر دارم اولی یه سالو نیمشه دومی ۹سالشه شیرم خشک شد ناچار شدم شیرخشک بدم حالا بزرگه ۹سالشه همش شیشه تو دستشه توش ابو اینا میخوره وابستگیه زیادی پیدا کرده رو اعصابمه

ممنون عزیزم

بارداری؟من تا ماه سوم اینجوری بودم . شوهرم ازم رابطه میخواست زار زار گریه میکردم .حالم افتضاح بود. شوهرم دختر میخواست رفتم غربالگری اول گفت بچتم که پسره . دیگه با اخم و غر شوهرم حالم بدتر شد . فقط باید خودت به خودت کمک کنی . من گفتم چمه دارم دیوونه میشم دوباره برگشتم به زندگی رفتم باشگاه هر روز مهمونی و پیاده روی . اشپزی مبکردم و .... جالبه حاله جسمیم هم بهتر شد و تهوع هم کمتر شد

دوستان منم تازه رفتم تو 6 دارم میمیرم انقد تررررررررش میکنم چ غلطی کنم دیگه اه

شکلات زنجبیلی بنداز تو چایی بخور

شربت آلومینیوم نخور که واسه بچه بده

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
خیره ایشالا که مریض نباشه فقط

من دو تا دختر دارم اولی یه سالو نیمشه دومی ۹سالشه شیرم خشک شد ناچار شدم شیرخشک بدم حالا بزرگه ۹سالشه همش شیشه تو دستشه توش ابو اینا میخوره وابستگیه زیادی پیدا کرده رو اعصابمه

من دو تا دختر دارم اولی یه سالو نیمشه دومی ۹سالشه شیرم خشک شد ناچار شدم شیرخشک بدم حالا بزرگه ۹سالشه ...

به خاطر حسادته 

هی بهش بگو بده تو بزرگ شدی این کوچولوئه 

میگذره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
من دو تا دختر دارم اولی یه سالو نیمشه دومی ۹سالشه شیرم خشک شد ناچار شدم شیرخشک بدم حالا بزرگه ۹سالشه ...

دیگه بزرگ شوه 9سالشه متوجه میشه اگه باهاش حرف بزنی ک زشته بزار کنه یه سرشو فلفل بزن بده بخوره😜

دکتر من گفت طبیعیه الکی دارو مصرف نکن گفتم لامصب اذیتم گفت تو بارداری همینه سر کن باهاش سبزی و ادوی ...

نمیدونم ولی یه دکتر دیگه هم برو ؛ آدم با هر چی بتونه کنار بیاد با ترش کردن نمیشه کنار اومد انگار میخاد جون آدمو بگیره بزن تو گوگل ببین اشکالی نداره دارو بخور 

دیگه بزرگ شوه 9سالشه متوجه میشه اگه باهاش حرف بزنی ک زشته بزار کنه یه سرشو فلفل بزن بده بخوره😜

هرچی باهاش صحبت میکنم هرچی بش میگم بازم تا چش منو دور میبینه اب میریزه توش میبره تو اتاقش..کلافم کرده