2777
2789
اره یوموگی و ors داا

شاید بهتر باشه دوباره ببریش...از نظر تغذیه ای هم رعایت کن...ماست و کته فکر کنم میدن اینجور مواقع

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برا منم اولین باره این جوابگو نیست هیچووووقت ایطور نبوده

عزیزم ب نظرم آسهالش یا برای عفونت یا ویروسی 

باید ریشه ای درمان بشه حتما یه پزشک دیگ ببر

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
۳سال

اگه نوشابه بهش میدی یکم نوشابه سیاه بده فوری بند میاد.

اگه نمیدی بهش سیب بدون پوست رو رنده کن و بزار کنار رنگش قهوه ای بشه بعد بهش بده. سویق سنجد.موز.

یه تیکه نبات رو خورد کن بریز توی قابلمه کوچیک شعله متوسط باشه بعد تند تند هم بزن نبات شروع به آب شدن میکنه بعد که آب شد داخلش به اندازه ته استکان آب بریز بزار بجوشه بعد که داخلش حل شد خاموش کن و بزار یکم سرد بشه بده بخوره رنگش مثل چایی میشه. خیلی خوب و عالیه فقط مواظب باش نبات موقع آب شدن نسوزه‌.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤