2777
2789
عنوان

چی بگم ب این زنیکه (مادرشوهر)

2627 بازدید | 134 پست
سلام دوستان واقعا هیچکیو جایگزینه مشورت نمیدونم غیر از شما

تایپکای قبل هست که چقدر اذیتم کرده مادرشوهرم خلاصه کنم اولشو که دوتا پسر داره یکی ازش دوره یک ساعتی و این یکی شوهر منه...شوهرشم مرده

از روز اول عروسی میگفت ک شوهرت دوستت نداره اون منو دوس داره فکر نکنی منو باتو عوض میکنه..

یه عشوه های واسه شوهرم میاد بخدا دیگ نمیتونم تحمل کنم...حتی بند سوتینشو میده شوهرم ببنده لخت عمد از حموم میزنه بیرون..و دیر لباس میپوشه گاهی شده صبر کرده شوهرم از بیرون بیاد جلو اون لباس بپوشه....

شوهرمم خییییلیییی بچه ننس

هرکاری ک میکنم این زنیکه هم میکنه

حتی با من لج اینکه کی بشینه جلو تو ماشین داره

زن عموی شوهرم میگفت  بهش عروس نیاوردی هوواوردی سرخودت...

جلوی شوهرم با من خوبه..

درکل حضورش آزارم میده..

(اینکه من خیلییی بی زبونم جلوش و میخام تیکه بندازم نمیدونم چی بگم اصلا لال مونی میگیرم جلوش)

بصبرین آخرشو بگم که بگین چی بگم بهش....

نگید بچه بازی میکنی جوونیمو حروم کرده..هرروز با شوهرم دعوامه...

بعضی شبا خونش میخابیم نصفه شب میاد ببینه چیکار میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا صبرت بده واقعا

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

چه چیزا که تو نی نی سایت نشنیدیم😒😒😒

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)