2777
2789

سلام من دو روزه جنین بلاست انتقال دادم.شما روز چندم بی بی چکتون مثبت شد؟میگن بلاست از روز ۵ بی بی چک جواب میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بلاست بودم روز ۱۶ بی بی زدم مثبت بود بنطرم همون روزی که میری از بدی بی بی بزنی بهتره قبلش استرس م ...

میگم گلم شما خودتون گفتید بلاست باشه جنینتون یا دکتر خودشون انجام دادند

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

جنین بلاست چیه ؟

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
میگم گلم شما خودتون گفتید بلاست باشه جنینتون یا دکتر خودشون انجام دادند

خود پزشک با توجه به کیفیت جنین ها اونارو بلاست میکنه چون ممکنه جنین و بزارن واسه بلاست اما کیفیت پایین بلشه و کلا رشدش متوقف بشه 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
۵ روزه

اها 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
دفعه دوممه .بار اول ۳ روزه بودن ایندفه فریز و بلاست.

منم دفعه اول سه روزه بودن منفی شد و جنین دیگه هم ندارم یغزده میلیون هزینه کردم الکی و پوچ..اصلا تعجب موندم از 12تا تخمک نه تا جنین داشتم ولی گفتن فقط سه تا مونده برات و اون سه تاهم سه روز بعد انتقال دادند.با اینکه من شرایط حالیم اصلا خوب نبود خیلی بی انصافند واقعا بعضی دکترا اصلا فک نمیکنند شاید یکی با هزار زحمت پولو جورکرده

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
منم دفعه اول سه روزه بودن منفی شد و جنین دیگه هم ندارم یغزده میلیون هزینه کردم الکی و پوچ..اصلا تعجب ...

واقعا بچه داری شدی عزیزم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

من با بلاست باردار شدم. اما اصلاااا به بی بی چک فکر هم نکردم.چون فقط استرس داره و اگه زود بزاری و منفی بشه که دیگه کلا روحیه ات به هم میریزه و منفی فکر میکنی. من روز چهاردهم مستقیم رفتم آزمایش.بعدش که آز مثبت شد برای اینکه آرزوی بی بی چک مثبت داشتم ،یه بی بی چک گذاشتم.😆😆😆که خطش کم رنگ هم بود.یعنی اگه زودتر گذاشته بودم شاید منفی نشون میداد