2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تا دلت بخواد منم دیشب دستم خوردش اینا همه خرافه هست من شنیدم اون لک هایی که روی پوست بجه ها م ...

اون لکه ها به دلیل هورمنهایی هست که تو خون مادر ترشح میشه و سازگار بودن یا نبودنش ... اخه ماهگرفتگی!!

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
ب ماه نگاه کرده بودی یا تو خونه بودی؟

تو خونه بودم یادمه داشتم ظرف میشستم ولی دستامو با لباسم خشک کردم من اصلا اعتقاد نداشتم و ندارم ولی نمیدونم که این لک از چیه😕

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
یعنی ب خودت دست گذاشتی؟

با این حجم از استرس بچت لک میشه

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
تو خونه بودم یادمه داشتم ظرف میشستم ولی دستامو با لباسم خشک کردم من اصلا اعتقاد نداشتم و ندارم ولی ن ...

منم دخترم یه لک قهوه ای رو رانش داره ولی اون زمان ماه گرفتگی نداشتیم فک کنم. خواهرشوهرمم دقیقا همونجا لک داره

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
وااای نگو اصلا اعصابم خورد میشه این حجم از خرافات رو باور میکنن 

تازه میگفتن شب هم حمام نرو کلا . زن باردار استخوناش سبکه ولی من همیشه عادت دارم شب حمام برم . مگه میشه تو دوران بارداری اصلا شب حمام نری ؟ 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘