2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودشونو زودتر از بقیه گرفتار کردن همین

بلاخره ک باید بیارن 

ادم زودتر بیاره زودترم بزرگ میشه راحت میشی

من ک راضی ام با این ک بچم ۷ ماهشه و خیلییییییی اذیت میکنه ولی دو سال دیگه اذیتاش تموم میشه منم تازه اوله جوونیمم میرم واسه خودم کیف میکنم بچمم بزرگه

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

من تو سونوگرافی دیدم فقط  دختره18سالش بود بامامان باباش اومده بود ذوق داشت😍من با26سال سن اومده بودم سونو بدم ببینم مشکلی ندارم  یه 5سالی جلوگیری داشته باشم

دردم از یار است و درمان نیز هم

دختر داييم و همسرش تو ١٨ سالگي ازدواج كردن هم سن بودن 

١٩ هم بچه اوردن 

بن نظر من خوب نيست خودشون هنوز بچه بودن نتونستن خوشي كنن چون بالاخره بچه مسئوليت داره ولي برا وقتي بچه ١٤ ،١٥ سالش بشه عاليه 

چون پدر و مادر تو اول جووني بچه بزرگ دارن و خيالشون راحته 

من تو سونوگرافی دیدم فقط   دختره18سالش بود بامامان باباش اومده بود ذوق داشت😍من با26سال سن اوم ...

من نوزده سالمه مهربچه ام بیادبیست سالم میشه ازاول دوست داشتم فاصله سنیم بابچه ام خیلی زیادنباشه

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
دختر داييم و همسرش تو ١٨ سالگي ازدواج كردن هم سن بودن  ١٩ هم بچه اوردن  بن نظر من خوب ني ...

منم ۲۰ سالم بود حامله شدم الان احساس میکنم پنجاه سالمه دوستام میبینم حسرت میخورم

بلاخره ک باید بیارن  ادم زودتر بیاره زودترم بزرگ میشه راحت میشی من ک راضی ام با این ک بچم ۷ م ...

عزیزم اذیت های یه بچه هیچ وقت تموم نمیشه با بزرگ شدنش غصه هاشم بزرگتر میشه منتها شکل اذیت کردنش فرق میکنه بعدا

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅

ی دوست داشتم تختلاف سنیش با مامانش ۱۷سال بود خیلی باهم رفیق بودن مامانش خیلی درکش میکرد

ی دوستم هم دارم هم سنه خودمه سه تا بچه داره بچه اولشو ۱۸سالگی اورد...خیلی رابطه جالبی باهم دارن. 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

27 زاییدم تازه میگم زود بود...جز حرصو جوشو مسولیت هیییییچییی نداره....و تمامی هم ندااااره بلکه هررر روز سخت تر میشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.