2777
2789
عنوان

بالا حس شدن حرکت بچه

96 بازدید | 16 پست

من تو سونوی آخرم گفتن دهانه رحمم از داخل بازه ولی از بیرون بستس استراحت مطلقم وامپول وشیاف استفاده میکنم از اونموقع تاحالا حرکت بچه خیلی بالاتر اومده بنظرتون ممکنه دهانه رحمم با بالا اومدنش بهتر شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی حالت قرار گیریش سفالیک هست سرش تو لگنه پاهاش بالاست  هی پاهاشو تکون میده شما هم حس میکنی ...

آخه قبلنم وضعیت قرار گیریش همین بود ولی ضربه هاشم همیشه زیر ناف وزیر شکمم بود ولی تو این دو هفته میاد تو پهلو از ضربه هاش. سمت قفسه سینس یعنی بالا نیومده

ببین عزیزم‌ ماه های اخر بارداری احساس میکنی بچه داره از لای پاهات میفته از بس که پایینه. این نشون میده که شما امادگی لازم واسه زایمان طبیعی رو داری وبچه وارد کانال شده. دهانه رحم احتمالا تا ۲ سانت هم باز میشه توی ماه اخر

چند هفته ای? حتما قد کشیده 

بیست و هشت  شبی که امپولو زدم حس کردم انگار  بچه خودشو هی میچسبونه به نام ومیکشه بالا اول فکر کردم توهم زدم ولی از فرداش حرکتاش اومد بالا کلا دوهفتس استراحتم آخه چهار پنج سانت اومده بالا تو دو هفته که اینقدر قد نمیکشه

ببین عزیزم‌ ماه های اخر بارداری احساس میکنی بچه داره از لای پاهات میفته از بس که پایینه. این نشون می ...

من شش ماه ونیمم قبلا اره خیلی پایین بود ولی الان هم حالت شکمم اومده بالا هم ضربه هاشم امیدوارم دهانه رحمم بهتر شه زود دنیا نیاد

من دخترم توی پهلوهام بود اصن نمیتونستم بخابم روی هوا میخابیدم. انقدم فشارم میداد که حد نداره. جوجوت داره بزرگتر میشه جا باز میکنه لگدهاش بیشتر میشه. شکم اولته حتما که میترسی. زود هم بدنیا نمیاد نترس. همه چیزت نرماله عزیزم😘