2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدم تاثیر نمیزاره 

کلپوره دم کن بده بخوره

من یه مامان کوچولویه هشتادو یکی ام که صاحب یه پسر یک ساله که زندگیمه😍دوست دارم پسرم ❤امیدوارم بتونم برات مامان خوبی باشم..😊😊😊
اگر اسهالش ویروسی هست که بهتره دفع بشه  ولی مواظب باش بدنش کم آب نشه

او ار اس بده 

من یه مامان کوچولویه هشتادو یکی ام که صاحب یه پسر یک ساله که زندگیمه😍دوست دارم پسرم ❤امیدوارم بتونم برات مامان خوبی باشم..😊😊😊
کته ماش با ماست و نعنا دادم موز عرق نعنا نبات .نبات سوخته .آب وخاکشیر دیگه موندم

ببرش دکتر 

احتمالا ویروس جدیده 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
آره میخوام ببرم دیروز شوهرم رفت داروخونه بهش شربت سفکسیم با مترونیدازول داده اما مگه  سفکسیم اسهال نم ...

نمیدونم ولی سفکسبم رو بدون نظر دکتر نده 

کوچک هست هنوز 

سعی کن عادتش ندی به دارو الکی 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
نه فرنی خوب نیست.کلا لبنیات بدتر میکنه اسهالو.موز و لعاب برنج خیلی خوبه.ماستم واسه اسهال بوه.دختد من ...

آخه میخوام فرنی رو بدون شیر درست کنم با آب فقط نمیخوام شکر یا نبات بزنم نمیدونم بخوره یانه نمیدونم صبحونه چی بهش بدم

آخه میخوام فرنی رو بدون شیر درست کنم با آب فقط نمیخوام شکر یا نبات بزنم نمیدونم بخوره یانه نمیدونم ص ...

شیر خشک اگه میخوره بری  تو فرنیش.بادوم پودر کن بریز.یا خرما له کن تو فرنی یا موز.اینا خوبن.دختر منم همش اسهاله.دکتر چند تا کپسول پروبیوتیک داده هر دفعه میریزم تو آب یا شیرش میدم خیلی خوبه.بند میاره اسهالو.سوپ نده بدترش میکنه

و