2777
2789
الهی هممون به آرزوهای قشنگمون برسیم کیف کنیم شب تا صبح از خوشحالی نخوابیم 

ان شا الله.

من با کلی استرس و بدبختی  درس میخونم برا ازمون.امروز تاحالا ک شوهرم شمر شده باهام حس میکنم خنگ ترین ادم رو زمینم و هیچی هیچی ازدرسایی ک خوندم یادم نیست. ن انرژی مثبت میتونم بگیرم  کائنات و ازاینحرفایی ک بچه هامیگن کمکم نکرد .

یکی نیست بگه د لامصب خفه خون گرفتم تمرگیدم درس مو میخونم شب و روز هیچ کوفت و زهرماری هم ازت نمیخوام دیگه جگرمو چر ا چنگ میندازی؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله. من با کلی استرس و بدبختی  درس میخونم برا ازمون.امروز تاحالا ک شوهرم شمر شده باهام ...

😞😞

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
من😭وضع گوارشم افتضاحه معدم شکمم ورم شدید کرده دردمیکنه بادشکم دارم بزور جلوخودمو گرفتم آبروم پیش بق ...

عزیزم یکم زنجبیلو خاکشیر با آبجوش قاطی کن بخور خوب میشی حالت تهوعت هم خوب میشه

فقط به هدفت فکر کن و درس بخون توکل به خدا😍

فکرم ب هدفم هست نمیتونم تمرکز کنم. بخدا با هق هقم گفتم خدا یا توکه میبینی حال و روزمو دستمو بگیر من تو این ازمون قبول شم انقدرتحقیرنشم انقدراین ادم نتونه زجرم بده

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

امشب چقدر آدم هست که سری پراز فکر وخیال میزاره رو بالشت ان شاء الله مشکل همه حل بشه

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹

بچه ها اگه به قرآن دسترسی دارین الان  آیه آخر سوره توبه رو بخونین یا ذکر یونسیه

عجیب معجزه میکنه

اولی رو نیت کنین سه روز بخونین روزی ۶۰ بار

ذکر دوم هم نایت ۴۰ روز،روزی ۱۰۰ بار

خدا حاجتتونا میده