الهی هممون به آرزوهای قشنگمون برسیم کیف کنیم شب تا صبح از خوشحالی نخوابیم
ان شا الله.
من با کلی استرس و بدبختی درس میخونم برا ازمون.امروز تاحالا ک شوهرم شمر شده باهام حس میکنم خنگ ترین ادم رو زمینم و هیچی هیچی ازدرسایی ک خوندم یادم نیست. ن انرژی مثبت میتونم بگیرم کائنات و ازاینحرفایی ک بچه هامیگن کمکم نکرد .
یکی نیست بگه د لامصب خفه خون گرفتم تمرگیدم درس مو میخونم شب و روز هیچ کوفت و زهرماری هم ازت نمیخوام دیگه جگرمو چر ا چنگ میندازی؟
برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکرم ب هدفم هست نمیتونم تمرکز کنم. بخدا با هق هقم گفتم خدا یا توکه میبینی حال و روزمو دستمو بگیر من تو این ازمون قبول شم انقدرتحقیرنشم انقدراین ادم نتونه زجرم بده
برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله