2777
2789
عنوان

آیا من باردارم ؟؟؟؟🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا هم سابقه داشتی؟؟ خب برو دکتر یه سونو برو عزیزم

اره یه سری یه هفته نشدم روز هشتم شدم 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
عزیززززرزررم انشالله باردار باشی نی نی خوشگل و سالم خدا بهت بده بخدا نمیدونی چه حالی دارم تو همین حا ...

نه نه من بچه نمیخوام فعلا. رفتیم واسه قولنامه یه خونه. دعاکنین خدا پولشو برسونه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
من تا حالا یه روزم عقب ننداختم تو کل عمرم 

من سر دخترم که باردار بودم همون روز اول تاخیرم تست زدم مثبت شد اگه میتونی حالا بزن 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
من سر دخترم که باردار بودم همون روز اول تاخیرم تست زدم مثبت شد اگه میتونی حالا بزن 

آخه میگن آخر شب فایده نداره . تو خونه یه دونه بی بی چک بیشتر ندارم منفی شه میشینم یه دل سیر گریه میکنم

من تا حالا یه روزم عقب ننداختم تو کل عمرم 

عزیزم چرا پس تو تاپیک قبلیت تو برج 1 گفتی 2 روز عقب انداختی دروغ چرا میگی 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
آخه میگن آخر شب فایده نداره . تو خونه یه دونه بی بی چک بیشتر ندارم منفی شه میشینم یه دل سیر گریه میک ...

اوووو 

اینقدر نا امید نشو نبودی هم اشکال نداره ماه دیگه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
عزیزم چرا پس تو تاپیک قبلیت تو برج 1 گفتی 2 روز عقب انداختی دروغ چرا میگی 

۲روز بود خونریزی نداشتم عزیزم فقط لکه داشتم ... اون ماه قبلی هم دو روز لکه میومد اما خونریزی نداشتم این ماه حتی لکه هم ندارم اونموقع میگفتن لکه ببینی هم احتمالش هست و بعدشم پریود شدم گفتم پس عقب ننداخته بودم چه دروغی بگم آخه مگه مریضم 😟

اوووو  اینقدر نا امید نشو نبودی هم اشکال نداره ماه دیگه

من شوهرم کارش راه دوره ... یه ماه هایی که میاد اصلا تو تخمک گذاریم نیست واسه همین خیلی باید صبر کنم خستم شده

من شوهرم کارش راه دوره ... یه ماه هایی که میاد اصلا تو تخمک گذاریم نیست واسه همین خیلی باید صبر کنم ...

حامله نشی خیلی بهتر از اینه که باردار بشی پوچ بشه باردار بشی خارج رحمی بشه و باید سقط کنی 

مثل من 

سه بار باردار شدم از این سه تا بارداریم یه دختر دارم