2777
2789
عنوان

آیا من باردارم ؟؟؟؟🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 59 پست
خدا از دهنت بشنوه اگه پریود شم سکته میکنم.میترسم بی بی منفی شه.از هر چی بی بی چکه متنفرم 😔

باورت میشه من چند بار تا حالا بیشتر استفاده نکردم ولی هر بار منفی میشد انقدر غصم میشد بدم اومده دیگه ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی بوده شرایط منو داشته باشه؟

بله من والان باردارم یک ماهه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

استاتر به جمع ما خوش امدی

هورا

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
آخی عزیزم انشالله تو هم بارداری خبرشو بده خوشحال میشم حتمااااا😍

عزيزم بزن اگه باردار. باشي الانم نشون ميده 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
باورت میشه من چند بار تا حالا بیشتر استفاده نکردم ولی هر بار منفی میشد انقدر غصم میشد بدم اومده دیگه ...

منم اصلا هر ماه به بی بی چک نمیرسیدم سر ۳۰ روز پریود میشدم.اما این ماه روز موعدم زدم منفی شد الان میترسم بزنم.خدا بهمون رحم کنه.فردا بیا خبر بده مثبت یا منفیش و عزیزم

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
من دوساله منتظرم الانم 5روزتاخیردارم ولی چون علائم ندارم بی بی نمیزنم میدونم منفیه😔منتظرم پریودشم

حالا شاید اینبار مثبت شد 

حتما تست بزن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
حالا شاید اینبار مثبت شد  حتما تست بزن

نه میدونم که باردارنیستم ازدیروزدردسینه دارم امشبم ترشحات قهوه ای دارم احتمالاتافرداپریودمیشم این ماهم نشدکه نشد😔

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
دكتر نرفتي؟؟؟برو واست سونو بنويسه شايد كيست داري

سلام میگم شما که تجربه بارداری داری یه سوال بپرسم ؟؟ میگم من الان ۵ روز عقب انداختم الان یه کم لک دیدم یعنی باردار نیستم ؟

سلام میگم شما که تجربه بارداری داری یه سوال بپرسم ؟؟ میگم من الان ۵ روز عقب انداختم الان یه کم لک دی ...

نميزونم عزيزم.صب كن ببين باز چيزي مياد يا نه.اگه تا چند روز ديگه چيزي نيومد يه بي بي چك بزن

و خدایی که به شدت کافیست....