سلام به همگی . بچه ها من دو روز عقب انداختم تا حالا سابقه نداشته حتی یک روز پریودم عقب بیفته ۷ ماهه تو اقدامم . همیشه تمام علائم پریودی رو داشتم ولی این بار هیچی ،فقط سمت راستم یه کم حس سنگینی داره و هر ازگاهی خفیف میگیره . به نظرتون باردارم ؟ تروخدا جواب بدین خیلی دلشوره دارم
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
باورت میشه من چند بار تا حالا بیشتر استفاده نکردم ولی هر بار منفی میشد انقدر غصم میشد بدم اومده دیگه ...
منم اصلا هر ماه به بی بی چک نمیرسیدم سر ۳۰ روز پریود میشدم.اما این ماه روز موعدم زدم منفی شد الان میترسم بزنم.خدا بهمون رحم کنه.فردا بیا خبر بده مثبت یا منفیش و عزیزم
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللهخدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم
من دوساله منتظرم الانم 5روزتاخیردارم ولی چون علائم ندارم بی بی نمیزنم میدونم منفیه😔منتظرم پریودشم
حالا شاید اینبار مثبت شد
حتما تست بزن
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم