2777
2789
عنوان

میکرو اسکالپ موی سر برای بانوان

18635 بازدید | 49 پست

اینجا کسی هست که موهاشو میکرو اسکالپ کرده باشه؟؟؟

من موهای جلوی سرم کم پشته خواستم برم میکرو اسکالپ.خانمه گفت که خانمها چون موهای سرشونو رنگ میکنن جالب نمیشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکالپ انجام بدید مشکل کم پشتی تون برطرف میشه منم بعد از کلی تحقیق انجام دادم الان خیلیم راضیم از نی نی سایتم ممنونم 🙏 

دوستانی که اینجا رفته بودن و انجام داده بودن تجربیاتشون و اختیارم گذاشتن و منم توی مرکز میکرواسکالپ ایرانیان خانم مریم احمدی پور انجام دادم 

اسکالپ انجام بدید مشکل کم پشتی تون برطرف میشه منم بعد از کلی تحقیق انجام دادم الان خیلیم راضیم از نی ...

ازتون سپاسگزارم منم به پیشنهاد شما رفتم پیششون الحق و الانصاف کارشون نمونه است ضمنا مشتری مداری شون عالی 

اسکالپ انجام بدید مشکل کم پشتی تون برطرف میشه منم بعد از کلی تحقیق انجام دادم الان خیلیم راضیم از نی ...

سلام منم میخوام این کار رو انجام بدم، شما چقدر سرتون خالی بود؟ عوارض واستون نداشته ت6؟؟؟ 

سلام منم میخوام این کار رو انجام بدم، شما چقدر سرتون خالی بود؟ عوارض واستون نداشته ت6؟؟؟ 

عزیزم، انجام دادی؟ چطور بوذ؟

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند