2777
2789
عنوان

بیاین براتون صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست

عزیزم برا منم بفرس ک انشالله نفست حق باشه مریضم شفا بگیره

اگه این زندگی باشه... اگه این سهمم از دنیاست... من از مردن هراسم نیست... یه حسی دارم این روزا... که گاهی با خودم میگم... شاید مردم حواسم نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه برا منم بفرستی که مامان بشم 😔😔😔😔😔😔

فرستادم چند وقته اقدامی؟

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
پنج ماهه ولی لامصب اینقد انتظار بده انگار یه ساله

ایشالا زود دامنت سبز بشه تا یک سال عادیه حالا دکتر رفتی؟

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
رفتم فقط چکاپ دادم دارو اینا مصرف نمیکنم

دکتر چیزی نگفت؟ همسرتم آزمایش داده 

دکتر چیزی نگفت؟ همسرتم آزمایش داده 

آره خداروشکر هیچکدوم فعلا مشکلی نداریم ، ولی خب خواست خداست ، یکی از آشناهامون دکتر گفت کیست بدخیم داری ولی باردار شد در ماه اول ولی خب یکی هم مثه من فعلا که نشدم😫😫😫

سلام منم در حال اقدام برا منم بفرست انشالله خدا نگاه به دلت میکنه

فرستادم😘