2777
2789
عنوان

کی بارداری خارج رحمی داشته .علائم چی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22723 بازدید | 36 پست
بتای من ۴هفتگی ۴۵۸بود شنبه از دادم دکترم گفت فردا دوباره برم منم نگرانم 😐 بعداز ۴روز چقدر باید بره ...

فردا باید دور و بر ۱۸۰۰ باشه فک کنم 

اگه یه خورده پایینترم بود اشکال نداره 

اگه بالا ترم بود مشکلی نیست

پسر نازم عاشقتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد تو کدوم قسمتای بدنته؟

بتات خوب بوده، نگرانی نداشته باش

من سابقه خارج رحمی دارم

درد تند تیز به مقعدم میزد ، به قفسه سینه میزد، خونریزی هم داشتم

تیتر بتام نوسان داشت زیاد و کم میشد

فقط با سونو کالر داپلر دقیق مشخص میشه آیا خارج رحمی هستی یا نه

اگه دردت شدید نیست و در حد پریوده ، یه هفته دیگه صبر کن بعد برو سونو بده

ایشالا هم قلبش تشکیل شده هم ساک بارداریت جاش مشخصه

نگران نباش  چرا دکترت گفت بتاتو تکرار کن  بتات ک خیلی خوب بوده

نمیدونم گفت کمه 😕 منم تعجب کردم اخه ۱روزم بعداز موعد رفتم تازه گفت هنوز چیزی تو سونو مشخص نمیشه برو دو سه هفته دیگه بیا سونوت کنم

نمیدونم گفت کمه 😕 منم تعجب کردم اخه ۱روزم بعداز موعد رفتم تازه گفت هنوز چیزی تو سونو مشخص نمیشه برو ...

معلومه ک چیزی مشخص نمیشه 

من تازه با بتای ۲۰۰۰ هیچی دیده نشد 

من ۵ هفته چیزی ندیدن 

۸ هفته برو سونو 

پسر نازم عاشقتم  
اخه دوست دارم زودتر به خونواده ها خبر بدم 😂میگم سونو شکمی میکنن دیگه ؟

اره 

من ک به خونواده خودمو و شوهرم گفتم اما گفتم حق ندارید تا سونو برم به کسی چیزی بگید 

ببین بتاتو تکرار کن اگه رفته باشه بالا عالیه 

و سونو هم هفته ۸ برو 

زود نری ها 

پسر نازم عاشقتم  
اره  من ک به خونواده خودمو و شوهرم گفتم اما گفتم حق ندارید تا سونو برم به کسی چیزی بگید  ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی برام ...تصمیم داشتم تا وقتی که قلبش تشکیل بشه صبر کنیم بعد به خانواده ها بگیم ولی  دودلم  خواهر شوهرم حامله شده بود یک ماه ونیمش که بود ما یه بوهایی بردیم یعنی مستقیم به ما نگفتن از رفتارشون فهمیدیم  چند روز بعد خونریزی کرده بود و حالش بد بود که مامانش دید ما یه چیزایی فهمیدیم و خودشم نگران و ناراحت بود  به ما گفت بعدشم تو‌ماه دوم رشدش متوقف شد ....حالام دارو استفاده میکنه برا سقط 😢😢خیلی ناراحت شدم براش همش دعا میکردم خوب شه حالا منم نگرانم میترسم اتفاقی بیفته به خاطر همین میگم فردا از دادم بعدش بگم 

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی برام ...تصمیم داشتم تا وقتی که قلبش تشکیل بشه صبر کنیم بعد به خانواده ه ...

اگه صبر داشته باشین و دیر تر بگین در کل خیلی بهتره 

اما خوب ما گفتیم دیگه 

انشاالله حال خودتو ونی نی خوب باشه

پسر نازم عاشقتم