2777
2789
عنوان

یعنی از من خوشش میاد

32 بازدید | 5 پست

تو بستنی فروشی کار میکنه بعد من چندباررفتم حس کردم اونم خوشش میاد سعی کرد نگهم داره کارتمو دیر بکشه

هروقتم منو میبینه لبخند میزنه 😍ی لبخند ملیح

ایندفعه میخام برم پیشش

سری اخر ک رفتم با دوستم اون سفارششو داد من ندادم دیدم این بیرونه داره منو نگا میکنه بهش کفتم اقا شما فلان چیزو دارین خندید با خنده کفت چرا اونموق اونحا بودی ب اونا نگفتی ؟ از اونجا برو بگیر بعد خندید بنظرتون از من خوشش میاد؟

توسری قبل هم  این تایپیکو زدی جوابتو دادیم

عزیزم این اصلا توفکرش نیستی

همه جا فروشنده ها مشتری ثابتشونو میبینن لبخند میزنن دلیل نمیشه ک بگی خوشش میاد ازادم

توهم الکی توهم برت نداره تا زمانی ک علنا چیزی بزبون نیاورده 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته مثل بچه ها رفتار میکنی زیرسوال ببرنت

کسی نمیتونه کسیو‌زیر سوال ببره فقط گه بودن خودشو نشون میده  شمام نگران ن من نباش من خودم بلدم از پس خودم برام حرفای کسیم بعنم نیست اونم تو مجازی

کسی نمیتونه کسیو‌زیر سوال ببره فقط گه بودن خودشو نشون میده شمام نگران ن من نباش من خودم بلدم از پس ...

ن عزیزم من پیام یکی دیگرو بشما اشتباهی فرستادم اصلا این پیام ربطی به تایپیک شما نداشت

شرمنده🤣🤣🤣

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲