2777
2789

من فکر میکردم مرگ مراحل خاصی داره یعنی همه همون مراحل طی می‌کنن مثل نوزادی نوجوانی جوونی پیری ولی دیدم تو این برنامه هر کس به چیزی میگه یکی میگه همراه داشتم یکی میگه نداشتم یکی تو صحرا کبود رفته یکی با عزیزای از دست رفته ملاقات کرده یا  یکی بود عذابش سرما شدید بود یا یه گناه خاص برای همه عذاب نداشته این چیزیه که من از این برنامه فهمیدم انگار خدا با توجه به شرایط تصمیم گیری می‌کنه نظر شما چیه؟ بچه ها این نظر کنه و واقعی نیست جدی نگیریم ما از خدا و عدالت اون چیزی نمیدونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا شرایط برای همه یکسان نیست، چون اعمال همه یکسان نیست 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

خدا بسته به رفتار ما اونورو واسمون محیا میکنه،جوری که عزراییل استقبال یه مؤمن میاد با جوری که استقبال یه گناهکار میاد فرق میکنه خب

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

عزرائیل ‌که فرشته مرگ نیست . ما اصلا فرشته مرگ نداریم . فرشته قبض روح داریم . تصادف و بیماری و پیری و ... باعث مرگ میشه . روخ که درمیاد عزرائیل میگیرش . همین . هر چیزی هم که تو زندگی پس از زندگی گفتن چرته . چون هیچکدومشون واقعا نمرده بودن . تا لب گور رفتن و برگشتن ولی نمردن . 

قطعا شرایط برای همه یکسان نیست، چون اعمال همه یکسان نیست

نه منظورم یک گناه خاص هست انگار یک گناه خاص رو همه براش عذاب نمیشدن انگار خدا تصمیم میگیره با توجه به شرایط و از عذاب سرما من خیلی کمتر شنیده بودم اولین بار اونجا دیدم که اون شخص گفت تو یه جایی خیلی سردی بودم و هر چی راه میرفتم تموم نمیشد

عزرائیل ‌که فرشته مرگ نیست . ما اصلا فرشته مرگ نداریم . فرشته قبض روح داریم . تصادف و بیماری و پیری ...

درسته ولی به نظرم خدا اونا رو می‌فرسته که برا اطرافیان درس عبرت بشه چون خارجی ها هم بودن ایرانی نبودن که بگیم کشور ساخته 

درسته ولی به نظرم خدا اونا رو می‌فرسته که برا اطرافیان درس عبرت بشه چون خارجی ها هم بودن ایرانی نبود ...

اگر ۱۲۴۰۰۰ پیامبر و نبی نتونستن ملت رو آدم کنن یه برنامه تلویزیونی فراماسونی هم نمیتونه . 

اگر ۱۲۴۰۰۰ پیامبر و نبی نتونستن ملت رو آدم کنن یه برنامه تلویزیونی فراماسونی هم نمیتونه .

اشتباه شما اینه خودتو بهتر از مردم میبینی

ملت آدم هستن،شما طرز حرف زدنتو‌درست کن 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یک نفر هم درست بشه خیلی خوبه من بعد اون برنامه نمی‌گم مومن شدم حجاب و نماز روزه بخونم نه ولی مثلاً از وقتی گفتم آب هدر دادن گناه هست  تو مصرف آب دقت میکنم خوب این خودش خوبی هست درسته؟ یدونه عملمون درست شع هم خوبع

درسته ولی به نظرم خدا اونا رو می‌فرسته که برا اطرافیان درس عبرت بشه چون خارجی ها هم بودن ایرانی نبود ...

حضرت عُزَیز از خدا میپرسه مرگ چه جوریه ؟ زیر سایه یه درخت میشینه و غذاشو آماده میکنه که بخوره و خوابش میبره . بیدار میشه میبینه خرش مرده و فقط اسکلتش مونده ولی غذا سالمه . روستای روبرویی تبدیل به خرابه شده . جبرئیل بهش میگه فکر میکنی چقدر خوابیدی ؟ میگه کمتر از نصف روز . میگه تو صد سال بود مرده بودی و الآن زنده شدی . زندگی پس از زندگی میخواد بگه این آیات دروغه . مرگ مثل یه خوابه . 

حضرت عُزَیز از خدا میپرسه مرگ چه جوریه ؟ زیر سایه یه درخت میشینه و غذاشو آماده میکنه که بخوره و خواب ...

آخه چطور ممکنه خدا تو قرآن از قیامت هم هزار بار گفته پس اون چی؟ از برزخ خدا نگفته؟ جهنم برزخی بهشت برزخی ؟ 

اشتباه شما اینه خودتو بهتر از مردم میبینیملت آدم هستن،شما طرز حرف زدنتو‌درست کن

منظورم ملت خودمون نبود چون ما نهایتا یکی دو تا پیامبر داشتیم ‌. هر چی پیامبر اومده برای آدم کردن ملت وحشی میان رودان اومده ‌ ما که از همون اول یکتاپرست بودیم . شما هم به خودت نگیر . نواده ی زرتشت .