2777
2789

دوس دارم برم مشهد ولی چون نمیشه 

شاید بشه روحم رو بفرستم

اگه کسی بوده بگه چجوری اینکارو کرده...

کاش زندگی از آخر به اول بود                           👈پیر به دنیا می آمدیم....                               👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم...  👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم....                                              ولی بازم خدارو شکر...😅

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم کفربگین وفکرکنید..

تومی تونی بافکرت فقط هرجاکه دلت بخوابری وحس کنی

دوستان گلم بیاین اینستاپیج من رویه نگاه بندازیدhananfood_one...انواع میوه خشک.لواشک های خوشمزه..دمنوش هاوطعم دهنده های غذایی...عسل وزعفران....خیلی خیلی خوشحال میشم دوستان نی نی سایتیم رواونجاببینم
کم کفربگین وفکرکنید.. تومی تونی بافکرت فقط هرجاکه دلت بخوابری وحس کنی

من کفر میگم؟

کاش زندگی از آخر به اول بود                           👈پیر به دنیا می آمدیم....                               👈آنگاه در اثر رخداد یک عشق جوان میشدیم...  👈و بعد نیمه شب تاریک با نوازش های مادر آرام میمردیم....                                              ولی بازم خدارو شکر...😅
منم می خوام روحم بره پیشه یکی میشه

نمیدونم والا...طب سنتیی میگه کم کفر بگید

مگه الکیه؟خیلی باید پاك باشی بتونی همچین کاری رو بکنی،آیت الله بهجت قدرت خَلعِ بدن داشت،اطرافیاش بعضی وقتا میدیدن ده دقیقس تو هر حالتی که هست تکون نمیخوره،صدا هم نمیشنیده،چوب میشده

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

تو نت اسمش برون فکنی بود گمونم

مگه الکیه؟خیلی باید پاك باشی بتونی همچین کاری رو بکنی،آیت الله بهجت قدرت خَلعِ بدن داشت،اطرافیاش بعض ...

خلع بدن چیه؟

خلع بدن چیه؟

یعنی روح خودشو از بدنش جدا میکرد،هروقت که دلش میخاست،قدرت طی الأرض هم داشت،ینی ظرف چند دقیقه چند کیلومتر راهو طی میکرد،مثلأ از ایران تا عربستان

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.