2777
2789
عنوان

واقعیت تلخ زندگی من اینه که

393 بازدید | 10 پست

شوهرم دوستم نداره یا درحقیقت بهم اهمیت نمیده همیشه خودمو میزنم به خریت و زندگی برام قشنگه ولی وقتی عنیق فکر میکنم فقط من دوسش دارم خودش ادعا داره ولی اینجوری نیست.مخصوصا هروقت حالم خوب نیست بیشتر متوجه میشم ولی کاری نمیتونم بکنم .شوهرم مرد عاقل و فهمیده و چشم پاک و مودب و آرومیه ولی عشقش کارشه و درسش و پیشرفت توی اینا .تنهایی با بچم صبح تا عصر معمولا سر میکنم و عصرا میرم خونه مامانم شب میاد دنبالمون

اللهم صل علی محمد وآل محمد

الویتش کارشه عزیزم خیلی از مردا همینن چیز خاصی نیست که

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروز پیش خودم فکر کردم گفتم تقصیر خودمم هست هیچ وقت ناز نکردم و لوس نبودم .دیروز روز اول پریودیم بود و حالم اصلا خوب نبود یکم کارای بچه رو بهش سپردم و خودم دراز کشیدم شب بهش گفتم برام یه قرص میاری خیییلی تو لبتابش غرق بود گفت باشه ولی نرفت یه ده دقیقه طول کشید آخرش خودم رفتم خوردم اصلا متوجه نشد

خب کارش زیاده مث اکثر مردا فقط میتونی بخوای هر وقت تونست براتون وقت بذاره و برید مسافرتی جایی

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

هرروز بهش زنگ میزدم امروز نزدم پسرم بهش زنگ زد جواب نداد بعد خودش زنگ زد گفت کاری داشتی گفتم نه تو نباید حالمو میپرسیدی؟پسر ۳ سالم صبح تا بیدار شده میگه مامان بهتر شدی؟اون وقت اون اصلا .گفت سرم شلوغ بود و...گفتم دیشب اصلا یادت از قرصم‌ رفت گفت آخه من چه گناهی کردم هروقت تو اینجوری میشی منم...همین سکوت کرد خیییلی دلم شکست

دیروز پیش خودم فکر کردم گفتم تقصیر خودمم هست هیچ وقت ناز نکردم و لوس نبودم .دیروز روز اول پریودیم بو ...

فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو گوش کن میفهمی چرا دنبال رفع نیازهات نیست چون اصلا شکوه تامینی بهش دست نمیده گلم