2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا ان شاالله خدا جوابشونو بده ، تو قرن بیست ویک اینجور عقاید برام خنده داره متاسفم براشون

اره منم الان ک باردارم رابطم باشون قط کردم خیلی زخم میزنن خیلی مادرشوهرم جوری نیش میزنه ک از استخون میسوزی تا میرسی پوست نمیبخشمشون

انشالله که پسر باشه چه خواهر شوهر بدی  مگه هنوزم هست که بخاطر جنس پسر  میرن  زن دوم م ...

ولی من اصلا ناراحت نمیشم هرکسم بهم میگه خدا بهت پسر بده میگم من دوتا دختر دارم دیگه بچه نمیخوام ایشالا خدا ب خودت بده انقد دوست داری بیشتر برام تعجب آوره تا ناراحت کننده

الهی ...همه تووووووو
انشالله که پسر باشه چه خواهر شوهر بدی  مگه هنوزم هست که بخاطر جنس پسر  میرن  زن دوم م ...

اره من شش تا خواهرشوهر هار دارم والا خوشبجالشون نمیدونم چجوری شوهراشونو نگه داشتن من ایقد نازشوهرمو میخرم اخرسرم با یه تو سری قدردان تمام زحمتام میشه

چقد ناراحت میشم این چیزا رو میشنوم..عزیزم رژیمی چیزی گرفتی برای این بارداری؟الان چن هفته ای..ان شالل ...

ن فقط دکتر گف لبنیات نخور سه ماه قبل بارداری لبنیات قط کردم الان هفته هجده هستم بشدت میترسم برم سونو

اره من شش تا خواهرشوهر هار دارم والا خوشبجالشون نمیدونم چجوری شوهراشونو نگه داشتن من ایقد نازشوهرمو ...

کارت اشتباه که انقد نازشو میکشی بخدا اینجوری اخلاقشون صد درجه بدتر میشه انگار طلبکاران از زن 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
چرا دوست دارن باید خوشحال باشین ک خانواده اتون مخصوصا خانواده همسرتون پسر دوست نیستن و توفشار ن ...

اخه میدونی نه ک دیروز خودم خیلی خوشحال بودم توقع داشتم بقیه هم خیلی خوشحال بشن شاید یکی دوروز دیگه برام مهم نباشه اصلا و به ناراحتیم فکر کنم خنده م بگیره...اخه کلا ادم پر توقع و ننری نیستم نمیدونم چرا الان اینجوری شدم هورمونام به هم ریخته 

کارت اشتباه که انقد نازشو میکشی بخدا اینجوری اخلاقشون صد درجه بدتر میشه انگار طلبکاران از زن 

چی بگم والا دلم نمیاد برنجونمش البته قبلنم ن رو میدادم ن بد بودم در جد متعادل بودم با دختر عمم چت عاشقانخ میکرد خیلی دلم تو این خانواده شکسته خیلی درد داره روزگارم

ن فقط دکتر گف لبنیات نخور سه ماه قبل بارداری لبنیات قط کردم الان هفته هجده هستم بشدت میترسم برم سونو

منم هقته 18 م وااااای عزیزم انشاله هر چی خیره برات پیش بیاد محیط رحمت رو قلیایی نکردی؟

ولی من اصلا ناراحت نمیشم هرکسم بهم میگه خدا بهت پسر بده میگم من دوتا دختر دارم دیگه بچه نمیخوام ایشا ...

منم حرف مردم برا مهم نیست شوهرم برا بچه اول عاشق دختر بود فقط میگفت دختر باشه سر دومی میگفت هر چی باشه سالم باشه زیاد حرف پسر نمیزد ولی من میدونم ته دلش میخواد ی پسر داشته باشه ساله دیگه میخوام برم تحت نظر دکتر باشم که بچم پسر بشه انشالاه از اولم میخواستیم سه تا بچه داشته باشیم 😁😁😁

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
اره من شش تا خواهرشوهر هار دارم والا خوشبجالشون نمیدونم چجوری شوهراشونو نگه داشتن من ایقد نازشوهرمو ...

واااای 6 تا خواهر شوهر داری؟حق منو تو خوردیا   

امیدوارم به زودی زندگیت پر از شادی و خوشحالی بشه

منم هقته 18 م وااااای عزیزم انشاله هر چی خیره برات پیش بیاد محیط رحمت رو قلیایی نکردی؟

با جوش شیرین اره وقبل از نزدیکی نیم ساعت میرفنم دوش اب گرم میگرفتم ویارم الان مث شماس ولی من تنبل شدم 

چی بگم والا دلم نمیاد برنجونمش البته قبلنم ن رو میدادم ن بد بودم در جد متعادل بودم با دختر عمم چت عا ...

انشالاه زندگی ارومی داشته باشی عزیزم  هر چی از خدا بخوای بهت بده