2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 112 پست
با جوش شیرین اره وقبل از نزدیکی نیم ساعت میرفنم دوش اب گرم میگرفتم ویارم الان مث شماس ولی من تنبل شد ...

انشاله ک هرچی خیره برات پیش بیاد احتمال پسر دار شدنت ک خیلی بالاس 

توی ان تی حدس نزد جنسیتش؟

منم حرف مردم برا مهم نیست شوهرم برا بچه اول عاشق دختر بود فقط میگفت دختر باشه سر دومی میگفت هر چی با ...

اره منم فکر کنم بچه دومو هرچی نداری دلت میخواد امیدوارم قدمشون برات خیر باشه عزز دلم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای 6 تا خواهر شوهر داری؟حق منو تو خوردیا     امیدوارم به زودی زندگیت پر از شادی و خو ...

خخخخخ از این خواهرشوهرا نداشته باشی بهتره والا منم خواهرشوهرم هیچوقت ب عروسمون بد نکردم ک چن بار از خونشون بیرونم کردن ولی بازم دلم نیمد ب داداشم بگم ک دعوا بشه زندگیشون نمیدونم چرا نصیب من اینجوریشده

اره منم فکر کنم بچه دومو هرچی نداری دلت میخواد امیدوارم قدمشون برات خیر باشه عزز دلم 

ممنون عزیزم همینطور شما  پا قدمش پر برکت باشه 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
خخخخخ از این خواهرشوهرا نداشته باشی بهتره والا منم خواهرشوهرم هیچوقت ب عروسمون بد نکردم ک چن بار از ...

اخه خودمم خواهر ندارم خواهر شوهرم ندارم خاله هم نداشتم 

کلا ما خانواده مون خیلی دختر کم داره هر کی دختر بیاره توی خونواده ما همه براش خوشحالی میکنن و کادو میبرن قبل از زایمانش

بعضیا ک میگن پسر دوس دارن من خیلی تعجب میکنم.البته هیچکدومش خوب نیس بنظرم کلا نباید تبعیض جنسیتی توی هیچ خانواده ای مطرح باشه

اخه خودمم خواهر ندارم خواهر شوهرم ندارم خاله هم نداشتم  کلا ما خانواده مون خیلی دختر کم داره ه ...

اره واقعا منم بخدا واسم مهم نیس فقط نمیخام خانواده شوهرم باعت بشن هوو بیاد تو زندگیم همین😔😔😔

اخه خودمم خواهر ندارم خواهر شوهرم ندارم خاله هم نداشتم  کلا ما خانواده مون خیلی دختر کم داره ه ...

دقیقا نظر منم همینه هر کس از ی طرف بوم میافته کاش ب اونکه خدا برامون مقدر کرده راضی باشیم

الهی ...همه تووووووو
اره واقعا منم بخدا واسم مهم نیس فقط نمیخام خانواده شوهرم باعت بشن هوو بیاد تو زندگیم همین😔😔😔

نه بابا مگه شهر هرته 😁فقط با این فکر ای منفی جذبش نکن توروخدا  این فکرا باعث میشه بدترین اتفاق برات بیفته که انشالاه اینجوری نباشه همش تو دلت بگو چه پسر سالم زیبایی خدا بهم داده همشم خدارو شکر کن بهترین اتفاقا برات میفته بشرطه اینکه فکر منفی به ذهنت راه ندی 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
دوستم ک پسر دار شد مادرشوهرش از ذوق غش کرده بود  فرداشم یه پلاک طلا براش کادو برده بود

دعا کن منم امروز برم اول بگه سالمه.بعدم بگه پسره😍

من ی دختر دارم.و همه انتظار پسر دارن.چون شوهرم داداش نداره

خودم هرچی باشه برام عزیزه..

دعا کن منم امروز برم اول بگه سالمه.بعدم بگه پسره😍 من ی دختر دارم.و همه انتظار پسر دارن.چون شوهرم د ...

عزیزم   

دخترتو ببوس برات 10 تا صلوات فرستادم عزیزم انشاله هرچی خیره پیش بیاد برات نی نی تو سالم بغل بگیری 

توی سونو ان تی نگفتن چیه بچه ت؟

دعا کن منم امروز برم اول بگه سالمه.بعدم بگه پسره😍 من ی دختر دارم.و همه انتظار پسر دارن.چون شوهرم د ...

شما هم انشالاه بچت پسر باشه سعی کن از قانون جذب استفاده کنی خیلی خوبه