2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 112 پست
دوستم ک پسر دار شد مادرشوهرش از ذوق غش کرده بود  فرداشم یه پلاک طلا براش کادو برده بود

علایمت چی بود گلم همه میگفتن پسرددار میشی

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته خدار وشکر ک بچه م سالمه من دیروز ک انگشتای دست و پاشو دیدم ضعف کردم براش ولی خداییش بنظرم ذوق ...

کلا فرقشو نمیدونم نه وقتی بچن نه وقتی بزرگ میشن

الهی ...همه تووووووو
امروز صبحم رفتیم خونه مادرشوهرم بهش گفتیم اونم خوشحال شد و بوسم کرد و اینا ولی بعدش گفت من خیلی دعا ...

چرا دوست دارن باید خوشحال باشین ک خانواده اتون مخصوصا خانواده همسرتون پسر دوست نیستن و توفشار نمیذارنتون وگرنه همه پسر دوست دارن شمام ناراحت نشو بهشون میگفتی ایشالا بعدی دخترمیشه 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
چقد ناز و ادا دارین بابا.والا ادم میترسه دیگه چطور رفتار کنه بقیه دلشون نشکنه

نه بابا دل شکستن چیه   

من اصلا ادم اونجوریی نیستم ولی بعضی وقتا ادم حساسیتش بیشتره حالا شما محض احتیاط جنسیت نی نی دوستتونو فهمیدی خیلی ذوق کن

واقعا من سردر نمیارم پسر چی داره ک همه انقدر آرزو دارن کاش یروز بفهمم من دختر دارم همه برام تاسف میخ ...

خب چیزی نیس مثلا من دوتا دختر دارم بهم میگن چون پسر نداری پشتوپناه نداری ادامه نسل نداری و کلی شرو ور ک دلمو میشکونن الان باردارم خیلی میخام پسر باشه شاید دهنشون بسته بشع متلا خواهر شوهرم ب شوهرم گف اگ زنت پسر نیورد یه زن دیگه بگیر امیدوارم چنین بلایی سر خودش بیاد ک بفهمه چقددردناکه چنین چیزی هرچند خدا از هردوش بهش داده

علایمت چی بود گلم همه میگفتن پسرددار میشی

شکمم تیز شده بود ویار نداشتم از گوشت بدم میومد خیلی زرنگ شدم پوستمم روشن تر شده .به ترشیجات علاقه دارم و شیرینی نمیتونم بخورم 

خب چیزی نیس مثلا من دوتا دختر دارم بهم میگن چون پسر نداری پشتوپناه نداری ادامه نسل نداری و کلی شرو و ...

وای چجوری دلشون میاد انشاله خدا دختراتو برات نگهداره و هرروز موفق تر بشن تا چشم همه در بیاد و امیدوارم اگ به صلاحته خدا بهت پسر هم بده تا بیشتر چشممشون در بیاد 

خب چیزی نیس مثلا من دوتا دختر دارم بهم میگن چون پسر نداری پشتوپناه نداری ادامه نسل نداری و کلی شرو و ...

چقد ناراحت میشم این چیزا رو میشنوم..عزیزم رژیمی چیزی گرفتی برای این بارداری؟الان چن هفته ای..ان شالله خدا دلتو شاد کنه.

کلا فرقشو نمیدونم نه وقتی بچن نه وقتی بزرگ میشن

منم دوتاشو دوس دارم واقعا بنظرم اصصصصلا فرقی نداره ولی انگار یه چیزی ته ته ته دلم یه ذره دختر میخواست 

امیدوارم همه بچه ها سالم باشن و صالح

انشالله که پسر باشه چه خواهر شوهر بدی  مگه هنوزم هست که بخاطر جنس پسر  میرن  زن دوم میگیرن  منم دو تا دختر دارم  گفتی خواهر شوهرم اینجوری گفت دلم گرفت درکت میکنم 🙁

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘
ناراحت نباش منم وقتی مامانم فهمید نی نی پسره گفت کاش دختر بود😐 تازه الان که بدنیا اومده مادر شوهرم ...

ناراحتی نداده که منم مادرشوهرم سر این هی به شوخی میگفت اینم پسر بشه باید بری خونه بابات😂

آره واقعا ان شاالله خدا جوابشونو بده ، تو قرن بیست ویک اینجور عقاید برام خنده داره متاسفم براشون

الهی ...همه تووووووو