سلام بچه ها من دیروز رفتم سونو انومالی توی سونو بهم گفتن نی نی پسره البته قبلش خودم حس میکردم و همه دور و بیامم بهم گفتن ک قراره بچه ت پسر بشه و اینا...بگذریم خلاصه ک همین ک فهمیدم جنسیتش چیه خوشحال شدم
امروز صبحم رفتیم خونه مادرشوهرم بهش گفتیم اونم خوشحال شد و بوسم کرد و اینا ولی بعدش گفت من خیلی دعا ...
چرا دوست دارن باید خوشحال باشین ک خانواده اتون مخصوصا خانواده همسرتون پسر دوست نیستن و توفشار نمیذارنتون وگرنه همه پسر دوست دارن شمام ناراحت نشو بهشون میگفتی ایشالا بعدی دخترمیشه
میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
واقعا من سردر نمیارم پسر چی داره ک همه انقدر آرزو دارن کاش یروز بفهمم من دختر دارم همه برام تاسف میخ ...
خب چیزی نیس مثلا من دوتا دختر دارم بهم میگن چون پسر نداری پشتوپناه نداری ادامه نسل نداری و کلی شرو ور ک دلمو میشکونن الان باردارم خیلی میخام پسر باشه شاید دهنشون بسته بشع متلا خواهر شوهرم ب شوهرم گف اگ زنت پسر نیورد یه زن دیگه بگیر امیدوارم چنین بلایی سر خودش بیاد ک بفهمه چقددردناکه چنین چیزی هرچند خدا از هردوش بهش داده
خب چیزی نیس مثلا من دوتا دختر دارم بهم میگن چون پسر نداری پشتوپناه نداری ادامه نسل نداری و کلی شرو و ...
وای چجوری دلشون میاد انشاله خدا دختراتو برات نگهداره و هرروز موفق تر بشن تا چشم همه در بیاد و امیدوارم اگ به صلاحته خدا بهت پسر هم بده تا بیشتر چشممشون در بیاد
خب چیزی نیس مثلا من دوتا دختر دارم بهم میگن چون پسر نداری پشتوپناه نداری ادامه نسل نداری و کلی شرو و ...
انشالله که پسر باشه چه خواهر شوهر بدی مگه هنوزم هست که بخاطر جنس پسر میرن زن دوم میگیرن منم دو تا دختر دارم گفتی خواهر شوهرم اینجوری گفت دلم گرفت درکت میکنم 🙁
شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘