2777
2789
عنوان

تازه نی نی دار شده ها سوال ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6604 بازدید | 51 پست
وااا اغوشی ازیناس ک والدین تنشون میکنن.بچرو میندازن توش😑

دو مدل هست عزیزم اونی که شما میگی برای زمانیه که بچه میتونه بشینه 

اینی که استارتر میگه واسه نوزادی هست زمانی که گردن نگرفته 

نه عزیزم اگه بار اولته با پارچه ارزون امتحان کن یا از کسی کمک بگیر

https://www.zibakade.com/Topics/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%af%d9%88%d8%ae%d8%aa-%d8%b3%db%8c%d8%b3%d9%85%d9%88%d9%86%db%8c-%d9%86%d9%88%d8%b2%d8%a7%d8%af-TP23332-DI565220/https://www.zibakade.com/Topics/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%af%d9%88%d8%ae%d8%aa-%d8%b3%db%8c%d8%b3%d9%85%d9%88%d9%86%db%8c-%d9%86%d9%88%d8%b2%d8%a7%d8%af-TP23332-DI565220/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم ۲۱ مهر بود. تا دوماهگی که پاهاش بیرون نبود. بعد ۳ ماه کم کم اومد بیرون. تازه دخترم ۴۹ به دن ...

شبنم عزیز این عکس رو نگاه کن

این بچه تازه ب دنیا اومده 

شاید سایز بندی داره 

نه؟

شبنم عزیز این عکس رو نگاه کن این بچه تازه ب دنیا اومده  شاید سایز بندی داره  نه؟

نه عزیزم بنظرت کوچیک و بچه بزرگ. ولی قشنگ اندازس. بزا ببینم عکس دخترم پیدا میکنم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
آره راست میگی، به اونم میگن آغوشییی   منم اوایل به هرکی میگفتم آغوشی خوبه، با اون یکی اشتباه م ...

اول اون اغوشی اومد تاریخچه اش خیلی بیشتره اون یکی 

این اغوشی تازه اومده جدیده خیلیا ازش خبر ندارن 

اول اون اغوشی اومد تاریخچه اش خیلی بیشتره اون یکی  این اغوشی تازه اومده جدیده خیلیا ازش خبر ند ...

عزیزم، خدا برات نی نی نازت رو نگه داره.  

آره منم خودم ۱ ماه بعد تولد بچه فهمیدم همچین چیزی هست. خواهرم دست یه خانمی دیده بود، ما هم رفتیم خریدیم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊